S-a stabilit când se deschide circulația la Eroilor

Ultima actualizare:

    Asfaltul pe Bd. Eroilor s-a surpat, iar circulația în zonă este închisă de mai bine de o lună
Asfaltul pe Bd. Eroilor s-a surpat, iar circulația în zonă este închisă de mai bine de o lună

Restricțiile de circulație în zona Eroilor, unde s-a surpat terenul, din cauza lucrărilor la noua magistrală de metrou, vor fi menținute până la primăvară. Nici măcar oamenii care locuiesc în blocurile din zonă nu se pot întoarce, deocamdată, la casele lor.

Utilajul care fora tunelul la Magistrala 5 de metrou Eroilor-Drumul Taberei a spart un puț mare de apă.

Pământul s-a surpat în două locuri: în față la Restaurnatul Derby, pe o suprafață de 30 mp, și în intersecția Bd. Eroilor cu Bd. Eroii Sanitari, tot pe o suprafață de 30 mp.

Totul s-a petrecut la începutul lunii decembrie 2015, iar circulația a fost închisă până la lucrările de remediere.

Totodată, 19 bucureșteni care locuiesc în blocurile din Bd. Eroii Sanitari, nr. 55 şi Bd. Eroilor, nr. 2, au fost evacuați.

Primarul interminar al Capitalei, Răzvan Sava, promisese că traficul va fi reluat luna aceasta.

Din 22 martie vor trece mașinile

Metrorex a venit însă cu o altă dată: 22 martie.

”Urmărim respectarea implementării graficului de execuţie şi în acest sens am solicitat executantului acţiuni urgente şi concrete pentru obţinerea tuturor avizelor de la PMB şi deţinătorii de utilităţi pentru execuţia lucrărilor. Am coordonat întâlnirile cu antreprenorul, experţii, proiectantul şi consultantul. Am analizat în permanenţă stadiul implementării acţiunilor privind consolidarea şi punerea în siguranţă, precum şi măsuri de accelerare necesare pentru reluarea traficului cât mai urgent”, a anunțat Marin Aldea, directorul Metrorex.

Se construiește o subtraversare

În perioada cât traficul e blocat, se va construi accesul care subtraversează Bd. Eroilor.

”Accesul ar fi necesitat o întrerupere a traficului în această zonă timp de trei luni, perioadă prevazută în proiect și programată conform graficului general al lucrărilor pentru luna mai 2016”, a mai precizat Aldea.

În ceea ce privește reîntoarcerea locatarilor mutați provizoriu în apartamente, săptămâna viitoare se va constitui o comisie care va discuta despre acest lucru.

Bucureștenii sinistrați nu s-au întors la casele lor

19 persoane evacuate de teamă ca blocurile să nu se prăbușească peste ele stau de o lună la rude și la hotel, pe cheltuiala constructorului.

Circulația este închisă pe Bd. Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenței și pe Bd. Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila.

Pe unde se circulă acum

Circulația se desfășoară deviat, astfel: pe sensul spre centru, dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari, pe Șos. Pandurilor — Calea 13 Septembrie sau Șos. Geniului — Șos. Cotroceni; pe sensul spre cele două cartiere, pe Splaiul Independenței — Șos. Cotroceni — Șos. Geniului sau Șos. Cotroceni — Bd. Iuliu Maniu — Bd. Vasile Milea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net