S-au înghesuit la joburi bine plătite

Ultima actualizare:

    Mii de tineri au  venit ieri să-şi  găsească un loc de  muncă atractivFoto: Dorin Constanda
Mii de tineri au venit ieri să-şi găsească un loc de muncă atractivFoto: Dorin Constanda

Orice tânăr visează la un loc de muncă bine plătit şi cu posibilitate de promovare. De aceea, mulţi studenţi sau proaspăt absolvenţi au venit la târgul de joburi ”Angajatori de top”, care a început ieri, la Sala Palatului, din Bucureşti.

 Cele mai tari companii îşi prezintă oferta aici. De la Rompetrol, Vodafone, Microsoft, Coca-Cola, Renault, Oracle, IBM, P&G şi până la cele mai renumite bănci, precum BRD, BCR şi Raiffeisen Bank.

”Salariile sunt atractive. Spre exemplu, P&G oferă un salariu de început de 1.800 de lei, plus plata chiriei şi a transportului. Deocamdată, am depus pentru a face practică”, ne-a spus Crăiţa Vasile, 22 de ani, studentă în anul III la Politehnică. Andreea Marinescu lucrează deja ca jurist la o firmă mică, dar vrea să îşi încerce puterile într-o multinaţională, iar un salariu de 2.500 de lei pe lună ar motiva-o. Dacă are şanse să prindă un job la Rompetrol, ar putea câştiga chiar şi 4.000 de lei în mână.

Şi cei de la Renault îşi plătesc angajaţii de la tehnic cu un salariu mediu de 4.300 de lei brut. Nu e deloc uşor să intri în echipa lor. Trebuie să treci de vreo patru interviuri şi chiar de un test de inteligenţă. Târgul este deschis şi azi de la ora 10.00 la 17.00 şi se intră doar cu CV-ul în mână, pe care-l descarci de pe www.hipo.com. Este nevoie doar de unul completat, pentru că fiecare angajator îl scanează în baza de date.

Andreea Marinescu  a depus CV-ul la mai  multe companii
Andreea Marinescu a depus CV-ul la mai multe companii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net