«Războiul» mall-urilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mall-urile au răsărit ca ciupercile după ploaie, astfel că dezvoltatorii au încercat să fie originali şi să vină cu ceva nou pe piaţă. Totul pentru a putea atrage clienţii, învăţaţi să-şi petreacă timpul liber în mai vechile centre comerciale.

Magazinele uriaşe pentru cumpărături şi distracţii de familie au acaparat Bucureştiul. În câţiva ani, au fost deschise 25 de mall-uri, dintre care şapte importante. Nu e de mirare că „războiul" a devenit unul acerb. Cel mai nou, Promenada, deschis în urmă cu trei săptămâni, a venit pe piaţă cu ceva unic.

simeon stalpnicul png

Are o grădină de 7.000 mp, amenajată pe acoperişul clădirii. Un soi de parc, cu locuri de joacă, fântână arteziană, cafenea, băncuţe şi locuri de relaxare. Tot aici găsim, pentru prima dată, toaleta pentru familie, unde părinţii merg cu copiii, dar şi seifurile de bagaje.

Trenuleţ şi patinoar- AFI Palace Cotroceni se află pe Bd. Timişoara, în sectorul 6, şi se poate lăuda cu multe zone de distracţie

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

AFI Cotroceni atrage bucureştenii cu un patinoar mare, deschis pe tot parcusul anului, dar şi cu un montagne russe de 140 m, pe care se poate ajunge la o viteză de 45 km/h. Sun Plaza încearcă "să bată" şi el concureţa. Vara are amenajat pe acoperiş o plajă cu şezlonguri, nisip, piscină şi bar. Seara au loc concerte, iar locul e transformat în club în aer liber.

Plajă la înălţime- Sun Plaza se află la Piaţa Sudului, în sectorul 4. Vara, faci plajă pe acoperiş

simeon stalpnicul png

Băneasa Shopping City, primul în topul vânzărilor

Băneasa Shopping City a ocupat anul trecut primul loc în topul vânzărilor, iar consultanţii din domeniu îl văd ca fiind mall-ul cu cel mai bun management şi mix de chiriaşi. Are magazine exclusiviste, cafenele, restaurante, cinema, loc de joacă pentru copii, parcare subterană şi supraterană - în total, 8.000 de locuri, de care beneficiază şi magazinele IKEA şi Bricostore.

Băneasa Shopping City e deschis pe DN1, în sectorul 1

simeon stalpnicul png

Poziţia o dezavantejează, însă. Se află la ieşirea din Bucureşti, astfel că accesul este mai greoi pentru persoanele care nu au maşină. În plus, nu a venit cu nimic nou cu care să rupă gura târgului. În Capitală, mai sunt deschise Liberty Center, Plaza România şi Bucureşti Mall.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
plata impozit 2020 2 jpeg
GORGHIU jpg
doctorul mircea beuran jpeg
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net