Prichindeii au învăţat să facă pizza de la maeştrii bucătari

Ultima actualizare:

Aglomeraţie mare sâmbătă, 27 februarie, la AFI Cotroceni din Capitală. Unii la cumpărături, alţii la patinoar sau cinema, mulţi la o cafea şi un burger. Veselia cea mai mare a fost în zona unde se desfăşoară un concurs internaţional de gătit pizza.

Evenimentul a început la ora 10.00, anul acesta fiind pentru prima oară când participă concurenţi din mai multe ţări. Zeci de copii de toate vârstele erau deja aliniaţi pentru a asista la competiţie. Nu de alta, dar, după ce juriul aprecia produsul fiecărui concurent în parte, bunătăţile erau dăruite asistenţei pofticioase.

Boriana din Serbia ne-a spus că a fost emoţionată să vadă câţi ochişori sunt atenţi când scoate pizza aburindă din cuptor şi că speră să obţină o medalie de aur la acest concurs. În paralel, copii de câţiva anişori, dar şi adolescenţi, au învăţat de la profesionişti cum să întindă coca pentru pizza şi ce condimente să pună pentru ca preparatul final să iasă delicios.

În acest an, participă concurenţi din România, Italia, Slovacia, Bulgaria, Serbia, Polonia şi Rusia. În funcție de rezultatele obținute, aceștia vor avea șansa de a câștiga medalii de aur, argint, bronz sau cupa cea mare, la categoriile pizza clasică, pizza creativă și pizza alternativă. Evenimentul se desfăşoară şi duminică, intrarea fiind liberă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hagi jpg
image
image
image
image
image
image
mancare de tip fast food jpg
cutremur in romania jpg
Ozempic jpg
costel constantin a murit jpg
celulita jpg
front bloc jpg
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
drugtest rezultat pozitiv   foto ipj olt jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net