Poftiţi la teatru în autobuz!

Ultima actualizare:

    Spectatorii primesc  oglinzi pentru a-i vedea  pe actori şi atunci  când sunt cu spatelefoto: Ciprian Duică
Spectatorii primesc oglinzi pentru a-i vedea pe actori şi atunci când sunt cu spatelefoto: Ciprian Duică

Actorii de la teatrul Nottara au mutat teatrul în autobuz. Aceştia au pus în scenă spectacolul „Călătoria”, care începe în sala George Constantin a teatrului, după care spectatorii sunt urcaţi într-un autobuz şi plimbaţi prin Bucureşti. Finalul piesei îi prinde pe aceştia într-un pub.

Cea mai inedită piesă de teatru se joacă la Nottara. Este vorba despre “Călătoria”, după operele lui Constantin Abăluţă, regia de Gavriil Pinte, care a avut deja trei reprezentaţii şi s-a bucurat de un real succes.

Spectacolul începe în Sala George Constantin a teatrului din Bd. Gheorghe Magheru, continuă într-un autobuz cu etaj şi are finalul la Journey Pub. Celebrul actor Ion Haiduc (67 de ani) joacă rolul unui ceasornicar, în curtea căruia cade o elice, care la scurt timp e furată. După, ceasornicarul începe să rătăcească prin oraş şi-şi întâlneşte fiul. Apoi, cei doi caută drumul spre casă. Periplul lor îi prinde pe călători în mişcare.

Următoarea reprezentaţie are loc la 27 octombrie 

Mai exact, după jumătate de oră, spectatorii sunt „îmbarcaţi” într-un autobuz supraetajat şi plimbaţi prin Capitală, în timp ce actorii rostesc replicile. Ultima oprire are loc la Journey Pub, unde are loc finalul piesei de teatru. Dacă vreţi să luaţi parte la acest spectacol inedit, trebuie să ştiţi că locurile sunt limitate. Doar 34 de norocoşi se pot „îmbarca” pentru această piesă. Biletele se găsesc la casa de bilete a teatrului Nottara şi costă 47,52 de lei. Următoarea reprezentaţie va avea loc în 27 octombrie.

Alte spaţii inedite unde se ţin spectacole

Spectacolul începe  în Sala George Constantin,  iar rolul principal e jucat  de Ion Haiduc
Spectacolul începe  în Sala George Constantin, iar rolul principal e jucat de Ion Haiduc

Povestea continuă cu o  plimbare prin Capitală  într-un autobuz cu etaj
Povestea continuă cu o plimbare prin Capitală într-un autobuz cu etaj

 Finalul piesei  are loc într-un pub  din Bucureşti
Finalul piesei are loc într-un pub din Bucureşti
  • Feteşti. Au făcut sală de teatru într-o fostă  sală de sport. Construcţia sălii de teatru din Feteşti este visul împlinit al lui Marius Gavrilă, un tânăr care se ocupă cu organizarea de evenimente. După renunţarea la sistemul centralizat de încălzire, în oraş au rămas 8 spaţii dezafectate, care au fost concesionate de Primărie pentru diverse investiţii. Printre ele şi un teatru cu lojă şi 250 de locuri, care a fost contruit pe spaţiul unei foste săli de sport. S-a întâmplat anul trecut, iar primul actor care a jucat la Feteşti a fost Horaţiu Mălăele, iar sala de teatru a fost numită după numele lui.
  • Iaşi. Spectacol în depoul regiei Autonome de Transport în Comun. Iubitorii de teatru din Iaşi au parte de o surpriză în această toamnă. Pentru prima dată, depoul Regiei Autonome de Transport în Comun va fi folosit ca spaţiu pentru un spectacol de teatru, “Ultima ţigară a lui Fondane”. Premiera a avut loc în septembrie, iar următoarea reprezentaţie va avea loc marţi, 13 octombrie, de la ora 20:00. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Spectatori vor urmări cu emoţie povestea condamnatului la moarte, care îşi aşteaptă sentinţa la Auschwitz. Locul neconvenţional în care a fost pregătit spectacolul nu a fost ales întâmplător. În viziunea autorului, viaţa personajului seamănănă cu o plimbare cu tramvaiul. 
  • Bucureşti. Piesă de teatru jucată într-o parcare. O parcare auto, în spatele unei biserici din Capitală, va fi scena uneia dintre cele mai nonconformiste piese de teatru care s-a jucat vreodată la noi. „Voi n-ați văzut nimic” spune povestea unui parcagiu din București care, în 4 martie 2014, a decedat în custodia secției 10 de Poliție, după ce a fost bătut. Piesa vrea să scoată în evidență abuzurile comise de forțele de ordine în cazul persoanelor lipsite de apărare. David Schwartz (regizor), Alexandru Fifea (Moartea domnului Lăzărescu) și Călătin Rulea (muzician) joacă în acest spectacol la care accesul este liber. Piesa se joacă în parcarea Decebal (Calea Moşilor nr. 60) mâine, la ora 18.00.


    Spectacolul începe  în Sala George Constantin,  iar rolul principal e jucat  de Ion Haiduc
Spectacolul începe  în Sala George Constantin, iar rolul principal e jucat de Ion Haiduc


    Povestea continuă cu o  plimbare prin Capitală  într-un autobuz cu etaj
Povestea continuă cu o plimbare prin Capitală într-un autobuz cu etaj

David Schwartz
David Schwartz

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net