Hai să te plimbi cu metroul lui Moş Crăciun!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lume, lume! Moş Crăciun îşi lasă renii acasă şi vine azi din Laponia în Bucureşti cu metroul. Micuţii se pot întâlni cu el. Totul este să facă o plimbare cu trenul pus special în circulaţie pentru cel mai iubit bătrânel al tuturor timpurilor.

Magia Sărbătorilor coaboră şi în subteran! În Ajunul Crăciunului, angajaţii de la Metrorex le fac o bucurie copiilor. Dacă au până la şapte ani, aceştia pot urca, împreună cu părinţii sau buncii, în metroul lui Moş Crăciun. O garnitură de tren va fi transformată în casa Moşului şi a prichindeilor.

simeon stalpnicul png

Trenul colorat pleacă la ora 10.00 din staţia Crângaşi spre lumea minunată a poveştilor de iarnă, pe ruta Petrache Poenaru- Grozăveşti - Eroilor- Izvor -Piaţa Unirii 1- Timpuri Noi -Mihai Bravu -Dristor 1- Nicolae Grigorescu- Titan- Costin Georgian - Republica şi retur de mai multe ori. Va fi distracţie în tren cu Moş Crăciun, Clovnii Năzdrăvani şi formaţia Trubadurii, care vor cânta colinde, vor spune poezii şi vor dansa, împreună cu micuţii prezenţi.

Moş Crăciun va sta de vorbă cu toţi copiii

simeon stalpnicul png

În tren vor fi şi clovni

simeon stalpnicul png

Copiii au acum ocazia să-i spună Moşului ce cadou doresc să găsească la noapte sub bradul de acasă. După ora 12.00, metroul îşi va pierde magia şi va redeveni un banal mijloc de transport în comun. Asta până la anul, când trenul de poveste va apărea, din nou, pe şine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net