Păzea! Mamuții din Epoca de Gheață vin la mall!

Ultima actualizare:

    Zece siluete impresionante de mamut vor ocupa Sun Plaza până la 31 ianuarie 2017
Zece siluete impresionante de mamut vor ocupa Sun Plaza până la 31 ianuarie 2017

Ai văzut vreodată un mamut adevărat? Ce întrebare stupidă! Normal că n-aveai cum! Dar, acum ai ocazia să vezi o turmă întreagă de coloși lățoși, în mărime naturală, într-un mall din capitală. Ia-ți copilul de mânuță și vino la întâlnirea cu simpaticele personaje din Epoca de Gheață, desenul animat căruia nu-i rezistă nici adulții!

La 1 noiembrie, când iarna își intră oficial în drepturi, se deschide cea mai neobișnuită expoziție care a avut loc vreodată într-un centru comercial. Sun Plaza Mall va găzdui o serie de exponate unice, care au luat forma unor mamuți în mărime naturală. Expoziția, adusă în România în colaborare cu Prof. Adrian Giacchino, Directorul Fundației Felix de Azara, își propune să atragă atenția publicului în legătură cu conservarea naturii și a faunei existente.

O serie de specii de animale sunt amenințate cu dispariția pe întreg globul. În lipsa unor măsuri reale de protejare a lor, animalele vor ajuge să fie admirate din fața unei vitrine, cum se întâmplă acum cu mamuții.

Exponate animate în mărime naturală, înfățișând zece mamifere aparținând megafaunei, dispărute în timpul glaciației, îți vor spune povestea lor impresionantă. Așezate în decoruri specifice perioadelor în care au trăit, vor readuce la viață o lume uitată, plină de extrordinar. Expoziția cu intrare liberă, deschisă în perioada 1 noiembrie 2016 - 31 ianuarie 2017, se adresează atât adulților, cât și celor mici, care vor avea ocazia să încalece exponatele animate, pentru o experiență dătătoare de fiori…de gheață.

Mamuții nu sunt singurele animale din cadrul expoziției. Cei prezenți vor putea fi martorii unei înfruntări dintre tigrul cu dinți-sabie și toxodonul, un ierbivor gigantic, de aproape 3 metri.. Pielea groasă, asemănătoare rinocerului, și greutatea de peste 1,5 tone îl protejează de frig și de dinții-sabie. Dar, oare, va reuși să-i țină piept fioroasei feline? Vino să afli cine va câștiga lupta pentru supraviețuire!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net