VIDEO Pasajul Mogoșoaia s-a umplut în primul minut de la inaugurare

Ultima actualizare:

    Foto: Blitz
Foto: Blitz

În timp ce în Parlament se citea moţiunea de cenzură a PSD, premierul Florin Cîţu inaugura joi, 30 septembrie, Pasajul rutier suprateran de la Mogoşoaia. Şoferii nu l-au lăsat pe Florin Cîţu să vorbească, discursul acestuia despre predarea investiţiei mai devreme cu şase luni fiind acoperit de un concert de claxoane.

Pasajul Mogoşoaia este realizat pe Centura Bucureşti peste DN 1A şi are două benzi pe sens. Locuitorii din Mogoşoaia, Buftea şi Crevedia aşteptau cu sufletul la gură inaugurarea lui pentru a intra mai uşor în Capitală.  Minunea s-a petrecut ieri, iar premierul n-a lipsit, însoţit de tot alaiul: Dan Vâlceanu, ministrul Finanţelor şi interimar la Transporturi, şi Lucian Bode, ministrul de Interne şi interimar la Justiţie.


    Pasajul Mogoșoaia a fost finalizat cu 6 luni înainte de termenFoto: Blitz
Pasajul Mogoșoaia a fost finalizat cu 6 luni înainte de termenFoto: Blitz

Cei trei au ţinut discursuri triumfaliste despre deschiderea mai devreme a pasajului de la Mogoşoaia de pe Centura Capitalei într-un vacarm de nedescris, produs de claxoanele a zeci de vehicule care traversau în acel moment zona. Deşi vehiculele au primit undă verde pentru a circula pe pasaj, mai este de lucru în zona de sub pod. Imediat ce premierul a plecat, traficul s-a blocat. ”Bă, Cîţule, treci în trafic ca să vezi realitatea”, striga Viorel Sandu, unul dintre şoferii blocaţi în trafic.


    Viorel Sandu
Viorel Sandu

De pe sensul celălalt i-a răspuns Ionuţ Bădoi: ”Bă, tu crezi că ăsta stă în trafic ca tine şi ca mine cu orele? Are morcovul că nu ajunge cu marfa la timp sau că se strică?”, spune şoferul. ”Ia de aici, Cîţule, claxoane! Este balamuc curat! Îmi vine să las maşina aici şi să o iau la fugă după Cîţu”, strigă Ştefănică, patru maşini mai încolo, în timp ce maşinile cu VIP-uri se depărtau în viteză.


    Ştefănică
Ştefănică

La această oră, mai există în lucru, pe Centura Capitalei, pasajele de la Domneşti, Berceni şi Popeşti – Leordeni (Olteniţa) care se construiesc ca sensuri giratorii suspendate şi vor fi deschise în 2022. De asemenea se mai află în lucru podul de la Cernica, parte din contractul de modernizare DN 2 – A2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net