Jucăriile periculoase din Orăşelul Copiilor dispar, parcul va fi refăcut

Ultima actualizare:

Anunţul a fost făcut azi de edili, după ce ieri, consilierii generali ai Capitalei au aprobat o hotărâre ce vizează trecerea orăşelului de distracţii în administrarea primăriei de sector. „Aflat în imediata vecinătate a Parcului Lumea Copiilor, orăşelul crea o discrepanţă, fiind un spaţiu nepermis de insalubru şi în paragină”, a declarat Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4.

Parcul va fi complet refăcut, aleile vor fi reasfaltate, arborii vor fi toaletaţi, iar stâlpii de iluminat public vor fi înlocuiţi. Reprezentanţii Asociaţiei Române de Agrement şi Distracţii, organism care îi reprezintă pe toţi cei 27 de operatori privaţi din Orăşelul Copiilor, spun că se vor conforma cerinţelor impuse de edili. „Firmele care au aparate vechi vor fi obligate să le aducă la standarde normale de siguranţă, iar cele care refuză să se autorizeze vor fi eliminate din parc”, ne-a spus Valentin Babiţ, reprezentantul asociaţiei.

La începutul săptămânii, Primăria sectorului 4 a întreprins un control în Orăşelul Copiilor, în urma căruia a decis închiderea locului de joacă din cauza operatorilor care n-ar fi avut autorizaţii pentru aparatele de joacă. Aceştia consideră demersul primăriei un joc de imagine, o campanie mediatică pentru justificarea schimbărilor care vor fi făcute aici.

Citeşte şi:

Atenţie! Jucăriile astea sunt periculoase

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net