Ea a operat-o pe Adriana!

Ultima actualizare:

    Adriana născuse de  câţiva ani şi voia să  aibă sâni perfecţi (foto: Arhivă personală)
Adriana născuse de câţiva ani şi voia să aibă sâni perfecţi (foto: Arhivă personală)

Este medic de 20 de ani, a efectuat aproape 7.000 de operaţii estetice, dar cu toate astea un om a murit după ce a fost operat de ea. Rodica Cruţescu i-a micşorat sânii Adrianei Băncilă, în decembre 2010. După nouă zile de la intervenţie, femeia, în vârstă de 39 de ani, a decedat.

Operaţia a fost făcută la Euroclinic, însă, imediat după tragedie, clinica privată a întrerupt colaborarea cu Rodica Cruţescu (foto jos), care lucrează, în prezent, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Rodica Cruţescu
Rodica Cruţescu

„De când sunt director medical al Spitalului Euroclinic, doamna doctor nu a mai operat aici. Nici măcar nu o cunosc", ne-a spus doctorul Rubin Munteanu.

Pe de altă parte, preşedintele Colegiului Medicilor Bucureşti, prof. dr. Ioan Lascăr, ne-a declarat că în cazul morţii Adrianei Băncilă ancheta e încă în desfăşurare.

„În prezent, cazul se află la Comisia de Disciplină a Colegiului. Ancheta e în desfăşurare. Ştiu că există şi un proces penal în acest caz.

De asemenea, ştiu că în urma expertizei medico-legale a rezultat că pacienta a decedat din cauza unei embolii pulmonare (n.r. blocarea bru­­tală a uneia dintre ramurile arterei pulmonare), care nu are nici o legătură cu operaţia de micşorare a sânilor", ne-a explicat prof. dr. Lascăr, care a mai spus că, deocamdată, nu există o decizie finală în acest caz.

Potrivit familiei, Adriana a fost operată chiar când se afla la ciclu, întrerupsese anticoncepţionalele doar cu o săptămână înainte de operaţie şi avea probleme de circulaţie.

„Toate aceste aspecte nu au fost luate în calcul atunci când a fost urcată pe masa operaţie şi sunt convins că ele au dus la embolia suferită ulterior", ne-a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Radu Băncilă, soţul femeii.

A murit în 2010, după cinci stopuri cardiace

Click! a prezentat pe larg, în ediţia de ieri, trista poveste a Adrianei.

În decembrie 2010 a vrut să-și micșoreze sânii, însă operaţia i-a fost fatală, deoarece a făcut cinci stopuri cardiace și a intrat în comă profundă.

Totul s-a întâmplat rapid. Pe 22 decembrie 2010 s-a internat, iar pe 31 dembrie a murit.

În urma ei a rămas un băieţel, care la vremea aceea avea șase ani și care încă suferă enorm după ce și-a pierdut mama.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net