Nicușor Dan: «Domnule Predoiu, aștept să vă retrageți din cursă»

Ultima actualizare:

    Nicușor Dan este candatul USB la Primăria Generală a BucureștiuluiFoto: arhivă personală
Nicușor Dan este candatul USB la Primăria Generală a BucureștiuluiFoto: arhivă personală

Lupta pentru Primăria Generală a Capitalei este mai intensă ca niciodată, căci în 5 iunie, cetățenii își aleg primarul, unul dintre cei 12 candidați care sunt acum în cursă. Între Cătălin Predoiu, reprezentantul PNL, și Nicușor Dan, cel al USB, s-a dat o bătălie și în ceea ce privește sondajele.

Totul a plecat de la propunerea lui Cătălin Predoiu, care a sugerat ca cel mai bine plasat candidat de centru-dreapta să fie susţinut de toţi ceilalţi, iar asta să se afle printr-un sondaj reelizat de o firmă internațională care să nu trezească suspiciuni.

Așa se facă că rezultatele sondajului au fost făcute publice joi, 2 iunie, iar rezultatele lor sunt poate surprinzătoare. Pe primul loc în topul bucureștenilor chestionați se situează Gabriela Firea (34,3 %), urmată de Nicușor Dan (16,1 %), Cătălin Predoiu (10,8%) și Robert Turcescu (5,4%).

Rezultatele sondajului
Rezultatele sondajului

Candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul a ieșit rapid la rampă și i-a cerut lui Predoiu să se retragă din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

"Am publicat rezultatele sondajului pe care am vrut să-l facem împreună cu PNL. Așa cum am promis, el a fost realizat de o firmă internațională, TNS, și îi invit pe reprezentanții PNL să studieze bază de date pentru a verifica acuratețea rezultatelor. Ele arată foarte clar că eu sunt pe locul doi, Cătălin Predoiu este pe trei. Domnule Predoiu, aștept să vă respectați angajamentul și să vă retrageți din cursă.

Am încredere în bucureșteni. Știu că dacă vă mobilizați în număr cât mai mare putem schimba orice rezultat. La vremea lor Năstase, Ponta și Oprescu au părut de nebătut, la fel cum pare acum Gabriela Firea. Și cu toate astea, v-ați mobilizat și ați reușit să-i opriți. Vă rog să vă mobilizați și acum ca să salvăm Bucureștiul de corupție. Vă rog să vă mobilizați pentru Uniunea Salvați Bucureștiul, a scris Nicușor Dan pe pagina lui de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net