Ne este ceva mai bine cu haine cât mai puţine. Aşa arată Bucureştiul topit de căldură

Ultima actualizare:

De 25 de zile ne perpeleşte canicula. Cei mai mulţi români au ieşit din case numai de nevoie. S-au îmbrăcat sumar, au luat cu ei o sticlă de apă şi tot suferă din pricina arşiţei.

Reporterii Click! i-au găsit pe români ascunşi sub umbra pomilor din parcuri şi pe băncile de lângă fântânile arteziene. Deşi tinerele sunt mai mult dezbrăcate, bărbaţii nu mai au ochi pentru ele. Sunt toropiţi de căldură. O bluziţă cu bretele, pantaloni cât mai scurţi şi şlapi. Aceasta este cea mai populară ţinută în aceste zile de foc. 

”Este foarte cald. Am purtat doar haine lejere, din materiale uşoare şi tot este greu. Evit cât se poate locurile aglomerate şi beau multă apă”, ne-a spus Adrian, din cartierul bucureştean Tei. Colega lui, Laura, a ţinut să fie sexy chiar şi pe caniculă: fustă cu vedere la coapsă, un maiou şi şlapi. ”Eu dorm cu ferestrele deschise şi mănânc multe fructe. Am grijă să mă hidratez cât mai mult şi să nu stau în soare”, ne-a spus Laura.

Majoritatea tinerelor  se îmbracă sumar
Majoritatea tinerelor se îmbracă sumar

Ţinuta ideală: maiou, şort şi şlapi

Întâlnim altă pereche, Bianca şi Adrian. Aceeaşi ţinută sumară şi sticle de suc la îndemână. Se grăbesc şi sunt transpiraţi. ”Ne protejăm cum se poate. Abia aşteptăm să ajungem într-un loc răcoros”, ne-a spus Adrian.

Bunicul Costel, de 59 de ani, nu a mai rezistat. Şi-a dat aproape toate hainele jos. A rămas în pantaloni scurţi şi desculţ. De dragul Karinei, nepoata de 8 ani, stă mai mult în parc, dar pe bancă, la umbra unui copac. ”Dimineaţa devreme mă duc pe gârlă, la peşte. După aceea, o duc pe Karina în parc, să se joace, să stea la aer. După ora 8 seara, până la miezul nopţii, fac altă tură prin parc pentru că este imposibil să dormi din pricina căldurii”, ne-a spus pensionarul bucureştean, în timp ce termometrul din parc indica 35 de grade. Peste 5 minute, a ”sărit” la 36 de grade.

Bunicul Costel, 59 de ani,  a renunțat aproape  de tot la haine
Bunicul Costel, 59 de ani, a renunțat aproape de tot la haine

Click! spune

Şi joi va fi o zi fierbinte. În 17 judeţe din sud şi est este ”cod galben” de caniculă, iar în sudul extrem este ”cod portocaliu”.  Sunt prognozate temperaturi care pot ajunge la 40 de grade, în Lunca Dunării. Spre seară, ploile se extind pe tot teritoriul.

Vineri, temperaturile încep să coboare uşor, iar sâmbătă vor fi valori normale pentru această dată: în jur de 30 -32 de grade.

Laura vrea să fie  sexy și pe arșiță
Laura vrea să fie sexy și pe arșiță

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net