Mi-am băut cafeaua pe "acoperişul" Capitalei

Ultima actualizare:

    Reporterul Click!  a fost primul client al  restaurantului NOR
Reporterul Click! a fost primul client al restaurantului NOR

Să-ţi bei cafeaua la o masă pe acoperişul oraşului, între nori şi pământ, unde să te simţi asemeni zeilor. Marți, 9 mai, am fost primul client al restaurantului bucureştean NOR, de la etajul 37.

Pe B-dul Barbu Văcărescu, la nr. 201, se află Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România. Are 37 de etaje, iar la ultimul nivel, este NOR, un restaurant select cu 220 de locuri, deschis după lucrări de amenajare a spaţiului care au durat 12 luni. 

În zilele senine, de la mesele de aici se văd chiar şi Munţii Bucegi. „Meniul include 36 de reţete din bucătăria italiană, franceză, asiatică şi românească. Bucătarul este un tânăr de aproximativ 30 de ani din Cluj, Istvan Deak, ce a reinterpretat preparate celebre”, ne spune Constantin Bacheş, reprezentantul NOR. Clienţii sunt aşteptaţi de luni până duminică, între orele 10.00-24.00. 

Reporterul Click! a testat desertul casei, un regal din trei feluri de ciocolată şi cu un nor de vată de zahăr, care încearcă să stimuleze şi vizual senzaţia de comesean cu zeii. Există şi un cocktail NOR: vodkă, cacao, ghimbir, lămâie, crackers şi ciocolată. Preţurile nu sunt mici, dar întotdeauna există un preţ pentru locurile speciale. Astfel, o apă plată la 330 de ml sau un pepsi la 200 de ml costă 8 lei, o bere între 12 şi 16 lei, o salată între 29 şi 38 de lei, o supă între 16 şi 28 de lei. 

Pentru amatorii de mâncăruri speciale în meniu există măsline în ulei de portocale (18 lei) sau tartar cu sorbet de castraveţi (33 de lei).

simeon stalpnicul png

Click! spune

Caracteristici Sky Tower

137 de metri înălțime

37 de etaje

40.450 mp suprafață 

parcare subterană pe 5 etaje

518 locuri de parcare

ascensoare de mare viteză: ajungi la etajul 37 în 30 de secunde

imobilul se colorează în 15 nuanțe

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net