Mergi la spectacole de Dragobete și poți câștiga excursii în doi!

Ultima actualizare:

    Scenă din piesa „Încă nu, dar o să fie...”
Scenă din piesa „Încă nu, dar o să fie...”

Poți să-i faci o dublă surpriză iubitului sau iubitei tale, de Dragobete: mergeți la un concert, la o piesă de teatru, iar la sfârșit poți câștiga pentru amândoi un weekend romantic la munte. Vineri, 24 februarie, de peste tot puteți primi cadouri.

În seara de Dragobete, la Teatrul Elisabeta din București ți se pregătește piesa „Încă nu, dar o să fie...”. Începând cu ora 19.00, pe scenă vor urca Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Stefan Velniciuc, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Mihnea Nicolau, Irina Noapteș. Piesa este o comedie de situație în care intrigile amoroase dau naștere unor situații comice irezistibile. De la ora 20.30, la Restaurant Elisabeta începe un concert de zile mari, cu Marius Gilea, Gabriel Spahiu și invitații lor. La sfârșitul serii vor fi desemnați câștigătorii a două weekenduri romantice la Predeal.

Și la Veranda Mall s-a dat startul campaniei „Cine iubește, primește”. Vizitatorii care trec pragul centrului comercial până la 24 februarie se pot înscrie într-un concurs și câștiga un inel de logodnă cu diamant, precum și premii instant. Marele premiu va fi acordat prin dragere la sorți pe 27 februarie, iar în campanie se pot înscrie toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei.

La București Mall, cuplurile pot afla ce le rezervă viitorul relației. Dacă merg împreună și își scanează palmele cu ajutorul aplicației Fortune Teller, aceasta le va spune cât de mare e iubirea și ce surprize îi așteaptă în viitor.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net