Măsurile luate de poliţişti după crima de la metrou

Ultima actualizare:

    Suspecta este audiată, dar nu şi-a recunoscut până acum fapta oribilăfoto: captură video
Suspecta este audiată, dar nu şi-a recunoscut până acum fapta oribilăfoto: captură video

Desfăşurare amplă de forţe la staţiile de metrou după crima oribilă de marţi seară. Poliţiştii au fost detaşaţi pe peroane, iar de, miercuri dimineaţă, ei au fost puşi să se asigure că nimeni nu va perturba traficul în subteran.

Atmosferă tensionată la metrou după incidentul oribil de marţi seară, când o tânără de 25 de ani a fost împinsă în faţa trenului de o altă femeie şi a murit la staţia Dristor. Suspecta este o femeie de 36 de ani care după ce a aruncat-o pe fată pe şinele de tren a făcut tot ce i-a stat în puteri ca ea să nu poată să iasă la loc pe peron. Se pare că femeia a profitat de neatenţia victimei, care se uita în telefon şi a îmbrăncit-o. La fel procedase în aceeaşi seară şi la staţia de metrou Costin Georgian. Aici însă, fata pe care a luat-o în vizor, a fost ceva mai ageră. S-a reechilibrat şi la scurtt timp după incident a mers şi a depus o plângere la poliţie, explicând semnalmentele femeii. 

Miercuri, la o zi de la cumplitul incident, poliţiştii s-au mobilizat în staţii pentru a preîntâmpina vreunm eveniment similar. Conducerea Poliţiei Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate staţiile de metrou.   

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net