Maria Răducanu începe seria de concerte la Restaurantul Elisabeta

Ultima actualizare:

Restaurantul Elisabeta din Bucureşti îşi deschide seria de concerte şi serate interbelice cu spectacolul Mariei Răducanu, „Meaning of the blue”, un concert de doină, fado, blues şi altele. Concertul are loc vineri, 30 septembrie, de la ora 20.30, preţul unui bilet fiind de 45 de lei.

Maria Răducanu este o cântăreaţă cu o voce tip soprano şi cu o gamă interpretativă amplă, reuşind să combine într-un mod inedit jazz-ul, etno-jazz-ul, muzica veche europeană, fado, blues cu muzica populară românească. Astfel de concerte au loc la Restaurantul Elisabeta în fiecare seară de joi şi vineri, pe tot parcursul anului. 

  • Haideţi şi voi la «Festivalul de lectură pentru copii»!

Copiii, părinţii şi profesorii sunt invitaţi în acest weekend, dar şi în weekendul 1-2 octombrie la  Şcoala Centrală Bucureşti pentru cea de-a doua ediţie a festivalului de lectură pentru copii Narativ. Toate cele 120 de activități din cadrul evenimentului sunt complet gratuite. Festivalul își propune să crească interesul celor mici pentru lectură, iar adulţii sunt invitaţi la conferinţe susţinute de specialişti în “parenting”, unde vor învăţa cum să răspundă întrebărilor celor mici prin poveşti.

  • Goran Bregovic cântă la Arenele Romane

La cererea publicului, Goran Bregovic  se întoarce în România pentru a reedita un show de senzaţie care va purta fanii prin toate albumele şi hiturile care l-au făcut celebru. El va concerta vineri, 30 septembrie, alături de Wedding and Funeral Orchestra, la Arenele Romane din Bucureşti, în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalului intercultural “Baro Foro”. Biletele costă 75 sau 185 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net