Marcel Iureş a închis două străzi din Capitală

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

L-am văzut pe marile ecrane alături de cei mai mari actori de la Hollywood, dar iată că n-a uitat de România. Marcel Iureş (60 de ani) filmează zilele acestea în Capitală, pentru cel de-al doilea sezon al serialului produs de HBO, „În derivă".

Mare desfăşurare de forţe zilele aceastea, pe străduţele din zona Dorobanţi a Bucureştiului. Se filmează de zor pentru noul sezon al serialului „În derivă", ce va fi difuzat de HBO la sfârşitul anului.

simeon stalpnicul png

Actorul principal este interpretat şi în continuarea seriei de către Marcel Iureş! El este Andrei Poenaru, un terapeut cu două feţe, care în timpul şedinţelor e calm, rafinat şi înţelept. Dar, atunci când se află, la rândul lui, în fotoliul de pacient, personajul lui Iureş devine obosit şi agresiv.

Ieri, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Marcel Iureş la lucru. S-a certat cu o blondă în stradă, apoi a privit-o pofticios şi toate aceste cadre păreau ca şi desprinse din realitate. În jurul lor, carele de filmare, microfoanele şi regizorii au dat de gol că la faţa locului se derula o filmare în toată regula.

Pentru ca totul să meargă strună, străzile Varşovia şi Piaţa Quito au fost închise până la 9 mai, când se vor termina filmările în zonă. Întrucât majoritatea scenelor au fost filmate în interior, într-un imobil din strada Varşovia, Iureş a fost cam scump la vedere.

Cu toate acestea, şi-a făcut treaba ca la carte, căci nu degeaba e cunoscut drept unul dintre cei mai talentaţi actori români. Surse din apropierea platourilor de filmare au fost auzite spunând că n-a avut deloc pretenţii exagerate, aşa cum au alte VIP-uri, ci dimpotrivă, toată echipa este impresionată de firea lui, deloc fiţoasă.

În pauzele de filmare, Marcel Iureş n-a stat locului nici o clipă. În imagine, dis­­­­cu­­tă cu unul dintre membrii echipei de producţie. Cei doi au avut o dis­­cuţie relaxată, semn că au căzut de acord asupra subiectului. Au râs copios, probabil pe seama zilei de 1 Mai, pe care ei au petrecut-o muncind, la filmări, nicidecum la o terasă, cu mici şi bere.

În timp ce echipa de filmare era în pauză, la o cafea, Iureş a fost mai degrabă preocupat de cum au ieşit cadrele. El nu a fost surprins în relaş, chiar dacă filmările din zona Dorobanţi au durat de dimineaţă până seară, aproape fără întrerupere.

Cele mai multe dintre scene au fost filmate în interiorul unui imobil din strada Varşovia. În această scenă, Marcel Iureş construieşte un vapor în miniatură şi toţi ceilalţi îl privesc cu admiraţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net