Mai rău ca-n junglă! Un controlor RATB a sărit la bătaie după ce a prins un tânăr fără bilet VIDEO

Ultima actualizare:

    Unul dintre controlori sare la bătaie la tânărul prins fără bilet
Unul dintre controlori sare la bătaie la tânărul prins fără bilet

După ce o femeie a fumat o țigară electronică într-un autobuz și a fost agresată verbal și fizic de câțiva pensionari deranjați de tupeul ei, iată că secvenţele violente sunt din ce în ce mai dese în mijloacele de transport din Bucureşti.

Update: Conducerea RATB a demarat o anchetă. Reprezentanții regiei de transport au declarat că nu tolerează acest gen de comportament manifestat de angajații RATB, motiv pentru care aceștia vor fi sancționați disciplinar dacă vor fi găsiți vinovați în urma anchetei demarate. „Având în vedere faptul că, în conformitate cu legislaţia în vigoare, aplicarea măsurilor administrative împotriva salariaţilor se poate realiza numai în urma analizării faptelor săvârşite, a fost dispusă constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, care va analiza incidentul şi va propune măsurile ce se impun, în conformitate cu Regulamentul Intern RATB şi Codul Muncii. După finalizarea acestor proceduri, vom aduce la cunoştinţa opiniei publice rezultatele cercetărilor şi măsurile întreprinse”, se arată într-un comunicat remis redacției.

De data aceasta, personajele principale sunt controlorii RATB care au văzut negru în faţa ochilor, atunci când au prins un tânăr care călătorea fără bilet, în tramvaiul 1 din Capitală. Toată scena a fost filmată de un bărbat, care, la rândul lui, a fost ameninţat de controlorii furioşi.

După cum se poate vedea şi în filmuleţul de mai jos, unul dintre controlori sare la bătaie, acesta fiind convins că băiatul pe care l-a prins l-a înjurat. Nu stă prea mult pe gânduri şi încearcă să îl lovească cu pumnul pe tânărul încolţit. Nu reuşeşte, însă, fiindcă colegul lui îi opreşte iniţiativa.

Băiatul care a filmat întreg scandalul a publicat pe contul personal de Facebook clipul respectiv, însoţit de un mesaj. Filmarea a strâns mii de vizualizări şi revolte din partea oamenilor. El a fost ameninţat că i se sparge telefonul mobil dacă mai filmează.

''Mai nou daca nu ai bilet si nu ii place controlorului cum vorbesti risti sa o incasezi.Scena este filmata in tramvaiul 1 cam acum o luna. Tipul care a sarit la bataie era controlor , de asemenea si cel care incerca sa il tempereze. Mai erau in "brigada" alti 2 (unul ceva mai in fata discuta cu un calator si un altul care nu este in filmare). Teoretic calatorul i-ar fi adresat injurii controlorului (desi nimeni nu a auzit) iar cel din urma a reactionat dupa cum se vede. Din pacate nu am putut filma mai mult pentru ca nu am fost lasat, cel care a venit si a incercat sa ma opreasca a spus ca imi sparge telefonul daca mai filmez'', a fost mesajul celui care a filmat, pe reţeaua de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furtuna nori jpg
image
image
image
image
image
image
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
statie de metrou pixabay jpg
fabrica pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net