Luptătorul Andrei Stoica va da startul la crosul Click! Sănătate

Ultima actualizare:
Traseul pentru crosul Click! Sănătate
Traseul pentru crosul Click! Sănătate

Declarat ”Luptătorul anului 2014”, fostul campion mondial Andrei Stoica va da startul la crosul Click! Sănătate duminică, 12 iunie. După șapte ediţii de succes, la care au alergat peste 5.000 de persoane, redacția Click! Sănătate te invită să alergi alături de vedete pentru a susține un stil de viață sănătos.

Click! Sănătate te așteaptă să alergi duminică, 12 iunie, în Parcul Izvor. Pentru că promovează stilul de viaţă sănătos prin mişcare, indiferent de vârstă, anul acesta, revista Click! Sănătate organizează Cursa Populară, dar şi Crosul Familiei, eveniment la care pot alerga părinţii alături de cei mici pe un traseu special.


    Traseul pentru crosul Click! Sănătate
Traseul pentru crosul Click! Sănătate

Pentru Cursa Populară, înscrierile se vor face în ziua evenimentului, în intervalul orar 8.00-9.45, pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! pentru femei, dar și din ziarele Adevărul și Click! din săptămânile anterioare evenimentului.

Participanții trebuie să aibă, pe lângă talonul de înscriere, și un act de identitate asupra lor. Pentru categoriile de vârstă 10-18 ani, startul se va da la ora 10.00, iar traseul va avea în total 2.546 km și va presupune două ture de parc.

La Crosul Familiei, copiii vor alerga alături de părinți

După finalizarea cursei, se va da startul pentru categoriile de vârstă 19-60+. Startul şi zona de înscrieri vor fi la intrarea în Parcul Izvor de lângă metrou, de pe partea cu Splaiul Independenţei.

La Crosul Familiei sunt așteptați copiii cu vârsta de până la 10 ani, însoțiți de părinți. La ediția de anul trecut, peste 80 de copii au alergat alături de părinți, pe o distanță de 300 de metri. Înscrierile se vor face în intervalul orar 8.00-10.20, startul se va da la ora 10.30, iar traseul va avea 392 m.

Anul acesta va fi oferit un premiu special pentru cea mai inedită/haioasă ținută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net