Doar aici mai puteţi vedea luminiţele de Sărbători!

Ultima actualizare:

    Parcul Titan- Ghirlandele sunt încă  prezente pe alei (Fotografii: Click!)
Parcul Titan- Ghirlandele sunt încă prezente pe alei (Fotografii: Click!)

S-au dus Sărăbătorile, iar odată cu ele şi atmosfera de Crăciun, care a cuprins tot oraşul. De ieri seară au fost oprite beculeţele pe mai multe artere principale, însă, parcurile din sectoarele 3 şi 6 mai sunt încă luminate ca în poveşti.

Cele trei milioane de beculeţe de tip LED, care au împodobit centrul Bucureştiului, au fost stinse de ieri seară. Astfel că principalele bulevarde nu mai strălucesc, aşa cum ne-am obişnuit încă de la Moş Nicolae încoace. Angajaţii de la Luxten se ocupă acum să dea jos ghirlandele, care vor dispărea de pe străzi până la sfârşitul acestei luni.

Parcul Crângaşi- Beculeţele de Sărbători mai luminează parcul până în seara aceasta

simeon stalpnicul png

Nu vor fi date jos toate odată, ci pe rând. Primele sunt cele de pe Bd. Magheru, Nicolae Bălcescu, I. C. Brătianu, Unirii, Lascăr Catargiu, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Arcul de Triumf, Centrul Istoric şi Piaţa Universităţii", ne-a spus Silvian Şerbănescu, director la Luxten. Nici cele montate de Primăria sectorului 4 nu mai îmbracă în haină de Sărbătoare cartierele, ele fiind deconectate în seara de Sfântul Ion. Sectoarele 1,2 şi 5 nu au instalat nimic pe propria socoteală.

Singurii care îi mai lasă pe oameni să se mai bucure de atmosfera feerică sunt cei de la sectoarele 3 şi 6. Parcurile de aici sunt încă luminate ca în poveşti. În sectorul 3, vă mai puteţi bucura de luminiţe în parcurile Alexandru Iona Cuza, Titan şi Titanii, până la 10 ianuarie.

Parcul Alexandru I. Cuza- Aleile vor fi luminate până vineri seara

simeon stalpnicul png

În sectorul 6, parcurile Crângaşi şi Brâncuşi, dar şi arterele principale îşi păstrează frumuseţea specifică Crăciunului până în seara aceasta, când toate beculeţele vor fi stinse. Capitala a fost luminată în perioada Sărbătorilor de iarnă cu trei milioane de beculeţe, care s-au întins pe 23 de kilometri de bulevard, fără să le punem la socoteală pe cele instalate de primăriile de sector.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
astrazeneca jpeg
bookkeeping 615384 1280 jpg
hol spital jpeg
eurovision jpg
Dealul Sanpetru din Hunedoara  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (57) jpg
Heatwave (1) 1712718758115 jpg
image png
Colectie bancnote vechi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net