În loc să termine ce-au început, au mai deschis un șantier

Ultima actualizare:

    Haos de nedescris în Pipera. Încă un drum a fost închis pentru lucrăriFoto: Roberto Sălceanu
Haos de nedescris în Pipera. Încă un drum a fost închis pentru lucrăriFoto: Roberto Sălceanu

Teste de stres pe nervii şoferilor în cea mai aglomerată intrare în Capitală. Lucrările la Bd. Pipera au transformat ”artera VIP-urilor” în ”şoseaua iadului”. Reporterii Click au fost să vadă cum se descurcă şoferii care traversează cel mai înjurat şantier al momentului.

”Ce se întâmplă aici este un vis urât”, strigă nervos Niculae Dragoş, unul dintre şoferii care stăteau luni (21 septembrie) în coloană pe Pasajul Pipera. Împreună cu zeci de conducători auto trece prin coşmarul vieţii: trebuie să traverseze Bd. Pipera.

Cum ocolesc şoferii lucrările de pe bulevardul Pipera

Din toamna lui 2014, au început lucrările pentru reabilitarea şi modernizarea acestei artere, fosta Şosea Pipera-Tunari. Deşi proiectul prevede ca lucrările să dureze 35 de luni, Primăria Voluntari a decis ca ele să se termine în decembrie 2015. Ce a rezultat însă a aruncat în aer circulaţia în nordul Capitalei. De parcă nu era de ajuns că porţiunea de la Pasajul Tunari şi până la intersecţia Bd. Pipera - Şos. Bucureşti Nord este în lucru, şantierul a fost mărit.

De câteva zile, constructorul şi-a trimis comandourile şi pe restul arterei, iar din acest motiv maşinile nu pot circula dinspre intersecţia Bd. Pipera - Şos. Bucureşti Nord spre Pasajul Pipera. 

Sunt deviaţi pe un drum pe lângă calea ferată Bucureşti-Constanţa, dar acesta este prea îngust pentru traficul din zonă. Pe mulţi conducători auto i-au lăsat nervii şi nu respectă restricţiile, aşa că pe tot Bd. Pipera domneşte Legea Junglei. Semnele de interzis nu sunt respectate, iar mulţi şoferi preferă să facă slalom printre utilaje pe interzis, în loc să ocolească mai mulţi kilometri. ”Asta este, ne descurcăm cum putem. Dacă eşti corect înnebuneşti aici”, se plânge şoferul Cornel Cristescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net