FOTO S-au minunat de maşinile lui Ţiriac!

Ultima actualizare:

    Modelele de epocă  au impresionat  vizitatorii expoziţiei (Fotografii: Roberto Sălceanu)
Modelele de epocă au impresionat vizitatorii expoziţiei (Fotografii: Roberto Sălceanu)

Nicăieri în România nu mai pot fi văzute atâtea bijuterii pe patru roţi la un loc. Vorbim despre “Ţiriac Collection”, prima galerie de maşini clasice, achiziţionate de-a lungul timpului de miliardarul Ion Ţiriac.

"Uauuu cum arată!", "Cum ar fi să te urci la volanul maşinii ăsteia?" "Cu asta faci senzaţie când apari!" „Uite, ăsta e primul Bmw!" Sunt replicile cel mai des auzite din gura celor care trec pragul expoziţiei din Otopeni. Chiar dacă vremea nu a fost prietenoasă, românii s-au încumetat să iasă din case weekendul acesta şi să admire cele 72 de „exponate". 

Modelele de epocă  au impresionat  vizitatorii expoziţiei (Fotografii: Roberto Sălceanu)
Modelele de epocă au impresionat vizitatorii expoziţiei (Fotografii: Roberto Sălceanu)

Fanii maşinilor italiene şi-au delectat privirile cu un superb Alfa Romeo Montreal Coupe din 1977, dar şi cu o Lancia Fulvia din 1969.

simeon stalpnicul png

De departe, atracţia expoziţiei a fost un superb Mercedes Benz 540 K Cabriolet, fabricat în 1937, despre care Click! a scris pe larg în ediţia de vineri. Maşinuţa roşie ca focul arată impecabil şi la interior şi la exterior şi mulţi doritori s-au înghesuit să facă poze lângă ea.

Printre vedetele galeriei se numără şi modele sport de legendă: Ferrari Testarossa sau Lamborghini Diablo. Toate maşinile expuse sunt 100%  funcţionale. Iubitorii de adrenalină au putut admira şi patru motociclete, printre care un Harley Davidson de toată frumuseţea. Maşinile dar şi motocicletele lustruite bec i-au impresionat atât de tare pe vizitatori, încât nici nu s-a simţit lipsa modelelor "cu două picioare".

Diana Bart, prezentatoarea emisiunii “Click!”

Ion Ţiriac a plimbat-o cu maşina pe prezentatoarea emisiunii «Click!»

simeon stalpnicul png

Diana Bart şi Alexandru Constantin au pregătit pentru astăzi o emisiune incendiară. Frumoasa prezentatoare s-a plimbat cu una dintre maşinie de excepţie ale lui Ion Ţiriac, condusă chiar de omul de afaceri. Cu această ocazie Diana a stat de vorbă cu miliardarul despre maşini, femei şi afaceri. Aşa că, nu rata azi, de la ora 22,30, pe Prima TV, emisiunea Click!

Click! Spune

Expoziţia “Ţiriac Collection” este deschisă publicului în fiecare săptămână, de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 19.00. Intrarea costă 15 lei, iar copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv au acces gratuit. Elevii, studenţii şi pensionarii au 50% reducere.  “Ţiriac Collection” e situată pe Calea Bucureştilor nr. 289, Otopeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
targ sibiu pevremuri jpg
incendiu ploiuesti (2) jpeg
sticla ketchup1 jpg
cosmos 7682504 1280 jpg
condimente pixabay jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net