Afară din şcoala noastră, învăţătoare şpăgară!

Ultima actualizare:

    Dana Blându, alături de un grup de copii
Dana Blându, alături de un grup de copii

I-au arătat uşa şi au trimis-o acasă. Învăţătoarea şpăgară de la Şcoala nr.10 din Capitală a fost concediată. Comportamentul oribil al Danei Blându i-a şocat până şi pe colegii ei care au votat în unanimitate să părăsească imediat şcoala.

Limbajul golănesc, atitudinea de vătaf pe moşie, tupeul cu care a pretins cadouri de la părinţii elevilor ei, au oripilat opinia publică. Ieri, după 36 de ore de dezbateri, colegii învăţătoarei şpăgare Dana Blându au votat în unanimitate pedeapsa cea mai aspră prevăzută de lege: concedierea imediată, pentru abateri disciplinare grave. "Nouă profesori au muncit non-stop 36 de ore pentru ca decizia luată să nu poată fi atacată. În acest moment, Dana Blându nu mai este titular în învăţământul de stat", ne-a explicat Gabriel Ispas, reprezentantul Minsterului Educaţiei în Consiliul de Administraţie al Şcolii nr. 10, unde şi-a umflat buzunarele învăţătoarea şpăgară.

Acesta ne-a explicat că învăţătoarea Blându ar putea să se întoarcă la catedră doar după ce va lua totul de la capăt, începând cu examenul de titularizare. Totuşi, învăţătoarea nu rămâne pe drumuri. Are un after-school particular, plin cu copii. "Din acest motiv, vom verifica toate aceste instituţii particulare şi vom propune modificarea legislaţiei", ne-a explicat Gabriel Ispas. Săptămâna viitoare, 20 de părinţi vor merge la Poliţie pentru declaraţii, în dosarul penal întocmit învăţătoarei Dana Blându.

La rândul său, ministrul educaţiei Remus Pricopie a spus ieri că mai sunt două astfel de cazuri în anchetă, în Capitală. "Felicit pe mama elevului care a luat atitudine corectă în acest caz. Şi alţi părinţi au făcut la fel, în alte două şcoli din Bucureşti", a spus ministrul. Demnitarul a precizat că este nevoie de modificarea legii care permite ca astfel de profesori să se întoarcă la catedră.

Citiţi şi:

Învăţătoarea şpăgară, cercetată penal

Dezvăluiri incredibile ale mamei care a denunţat-o pe învăţătoarea şpăgară: «Am cunoştinţe care au dus diamante»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
protest INQUAM Photos  jpg
image
image
image
image
image
image
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
drugtest rezultat pozitiv   foto ipj olt jpeg
1 numerologie jpg jpeg
tren cfr gara jpg
pensie jpeg
zodii norocoase jpg
image png
Router Acer Predator Connect W6 FOTO Adrian Pogîngeanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net