A început marea bălăceală!

Ultima actualizare:

    Piscina Aqua Garden. S-au jucat în apă cu mingea şi  au profitat de prima bălăcealăFoto: Dorin Constanda
Piscina Aqua Garden. S-au jucat în apă cu mingea şi au profitat de prima bălăcealăFoto: Dorin Constanda

Astăzi este prima zi de vară, însă distracţia estivală a început încă de duminică. Ştrandurile şi piscinele s-au deschis, iar amatorii de bălăceală nu au întârziat să apară.

Adio plimbări la mall sau vizionări de filme sau piese de teatru! De acum bălăceala este la putere. Bucureştenii care n-au ajuns la mare în acest weekend au întâmpinat vara la piscină, cu o bere rece şi multă voie bună. 

A venit vara, iar bucureştenii au luat cu asalt piscinele şi ştrandurile
A venit vara, iar bucureştenii au luat cu asalt piscinele şi ştrandurile

Termometrele au urcat până la 26 de grade Celsius. “Este pentru prima dată pe anul acesta când vin la plajă. În sfârşit e cald afară şi ne putem destrăbăla în voie”, ne-a spus, vesel, Gabriel, care a venit, ieri, la Piscina Aqua Garden, din incinta complexului Militari Residence, alături de o gaşcă de prieteni.

Clara şi Raluca şi-au etalat noile costume de baie. Au savurat un cocktail, au stat la soare ca să capete un bronz de invidiat şi s-au răcorit în piscină. Copiii au fost şi ei în culmea fericirii. S-au bătut cu apă şi au făcut plonjoane de pe trambulină. Intrarea la Aqua Garden costă 50 de lei sâmbăta şi duminica şi 30 de lei în timpul săptămânii.

Ştrandul Drumul Taberei Toboganele cu apă au fost  atracţia ştrandului
Ştrandul Drumul Taberei Toboganele cu apă au fost atracţia ştrandului

Ceva  mai ieftin este la Ştrandul Drumul Taberei: 30 de lei în weekend şi 20 de lei de luni până vineri, respectiv 10 lei după ora 16.00. Ieri, în prima zi de Rusalii, era plin. Pe lângă bălăceala în bazine, oamenii au încercat şi toboganele cu apă.

De sâmbătă este deschis şi parcul acvatic Magic Place, fostul Ştrand Ciurel, care are cinci piscine, un bazin cu valuri, opt tobogane cu apă pentru adulţi şi alte opt pentru copii, baruri pe plajă, zonă pentru grătare, un restaurant, terenuri de fotbal, baschet şi tenis.

Intrarea costă 30 de lei, de luni până vineri, şi 50 de lei în weekend, iar elevii, studenţii şi pensionarii plătesc cu reducere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net