Încă un mare artist vine să cânte la București

Ultima actualizare:

    Antonis Remos va cânta la 20 octombrie la Sala Palatuluifoto: arhiva personală
Antonis Remos va cânta la 20 octombrie la Sala Palatuluifoto: arhiva personală

Anul acesta e plin de concerte în București. Pe lângă Scorpions, Rihanna și Muse, melomanii mai au un motiv de bucurie. În toamnă vor putea cunoaște unul dintre cei mai mari artiști eleni.

E considerat vocea pop a Greciei și a devenit celebru datorită modului original în care combină elementele tradiționale ale muzicii laiko cu cele pop. Antonis Remos (46 de ani) va fi prezent în România într-un spectacol-eveniment care celebrează muzica grecească, joi (20 octombrie), la Sala Palatului. După succesul înregistrat de Nikos Vertis la București, organizatorul „Vreau Bilet” a decis să continue seria spectacolelor de muzică grecească.

Este în topurile muzicale din Grecia

În concertul de la Sala Palatului, organizat cu sprijinul Uniunii Elene, Antonis Remos va cânta cele mai frumoase melodii incluse pe cele patru albume medaliate cu platină: „Mia Nihta Mono” (2001), „Kardia Mou Min Anisiheis” (2002), „Mia Anapnoi” (2003) și „Kleista Ta Stomata” (2011). Biletele s-au pus deja în vânzare. Până la 11 iulie pot fi cumpărate cu o reducere de 20%, de pe site-ul organizatorului, vreaubilet.ro. Prețurile pornesc de la 80 de lei și ajung la 300, în funcție de așezarea în sală.

Cine este Antonis Remos

Antonis Remos este unul dintre cei mai populari artiști eleni și face parte din juriul emisiunii „Vocea Greciei”
Antonis Remos este unul dintre cei mai populari artiști eleni și face parte din juriul emisiunii „Vocea Greciei”

Deși s-a născut în Germania, Remos trăiește în Grecia de la 12 ani, când s-a mutat cu părinții la Salonic. Experiența reîntoarcerii în țara despre care auzise atâtea de la mama și de la tatăl său – ambii de origine greci – i-a folosit în cariera artistică. La primul sau concert de la Atena, cântărețul a fost imediat remarcat de Sony Music, iar primul album, „Ti Imouna Gia Sena”, a fost convertit imediat într-un disc de platină. Piesele de pe acest disc au devenit hituri de laika modernă.

Anul 2008 i-a adus lui Antonis Remos recunoașterea internațională. Artistul a susținut concerte pe trei continente – Africa, Australia și America de Nord. Un an mai târziu, turneul european l-a făcut popular și în Belgia, Germania, Olanda li Marea Britanie.

În 2014, Antonis Remos a cântat alături de Julio Iglesias într-un spectacol susținut pe insula Mykonos. Cei doi cântăreți au interpretat în duet piesa „My Way” a lui Frank Sinatra, oferind publicului un moment cu totul special. 

Pentru că este unul dintre cei mai populari artiști ai Greciei, Antonis Remos a fost ales să facă parte din juriul emisiunii de talente muzicale „Vocea Greciei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net