«Îl vreau pe Gigi Becali liber ca să-mi dea miel de Paşte» Latifundiarul, aşteptat cu nerăbdare în Pipera

Ultima actualizare:

    Tanti Jiana spune că  Gigi Becali e  un om bun
Tanti Jiana spune că Gigi Becali e un om bun

Scapă Becali de puşcărie? Asta era întrebarea zilei pe buzele tuturor locuitorilor din Pipera. Vecinii lui „nea Gigi” au stat cu sufletul la gură, ieri, în timp ce judecătorii Tribunalului Constanţa au luat în discuţie eliberarea lui condiţionată. Decizia a fost amânată până în data de 3 aprilie.

Zi decisivă pentru Gigi Becali. Omul de afaceri e încarcerat la Poarta Albă, acolo unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate, acumulată din mai multe dosare. Ieri, însă, la Tribunalul Constanţa s-a analizat cererea sa de eliberare condiţionată, după aproape doi ani de când e în spatele gratiilor, şi până la ora închiderii ediţiei nu s-a dat un verdict. Totuşi, vestea unei posibile revederi i-a bucurat pe concetăţenii săi din Pipera. „Mulţumesc judecătorilor şi procurorilor care m-au condamnat. Cea mai folositoare perioadă din viaţa mea au fost cei doi ani de închisoare, unde am învăţat ce înseamnă mântuirea”, a spus Becali în faţa instanţei.

Primul nostru drum a fost la biserica din Pipera. Aici, i-am găsit pe preot şi un muncitor care lucra. “Primenirea de primăvară”, spune omul. Să fie pentru că a venit primăvara sau pentru că se întoarce acasă cel dintâi om al urbei, ne-am întrebat noi.

Gigi Becali e aşteptat cu multă dragoste de vecini. “E om bun, mereu mă ajută”, ne spune Ilie Vasile, de 63 de ani. “Când e Crăciunul ne dă câte o pulpă de porc. Acum, îl aşteptăm să ne dea miel de Paşte! Nu merita să fie acolo”, a spus tanti Jiana, de 73 de ani.

Click! Spune

Pedeapsa lui Gigi Becali e de trei ani şi jumătate. A fost condamnat la data de 20 mai 2013, la trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. A mai primit un spor de şase luni pentru cazul “Valiza” şi în dosarul sechestrării celor care i-au furat maşina. A scris două cărţi şi s-a apucat de a treia, pentru fiecare având o reducere de 30 de zile.

"Îi ajută pe toţi  de pe lângă el! Toată lumea îl aşteaptă acasă"
"Îi ajută pe toţi de pe lângă el! Toată lumea îl aşteaptă acasă"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net