Bucureştenii din sectorul 2 vor scăpa de «hingherii auto»

Ultima actualizare:

 “Au fost organizate două licitaţii în lunile august şi octombrie dar nu s-a prezentat nicio ofertă. Contractul cu Supercom SA a fost prelungit, până pe data de 31 ianuarie 2012, printr-un act adiţional aprobat în şedinţa de Consiliu Local din luna noiembrie 2011″, a declarat Aurel Dobrilă, directorul general al Poliţiei Locale Sector 2. 

Contractul încheiat între administraţia locală a Sectorului 2 şi firma Supercom, a fost prelungit pe o perioadă de trei luni şi expiră pe data de 31 ianuarie 2012. Reprezentanţii autorităţilor locale au declarat că nu se ştie când vor organiza următoarea licitaţie.

Potrivit datelor centralizate de Poliţia Locală, anul trecut, au fost ridicate de pe străzile sectorului 2 un număr de 11.900 de autoturisme, ceea ce înseamnă aproape 1.000 de maşini pe lună. Pentru a-şi recupera maşinile oamenii trebuiau să scoată din buzunar aproximativ 750 de lei. În vara anului trecut, edilul Neculai Onţanu anunţa că intenţionează să diminueze cu 40% taxele de ridicare. Acest lucru nu a fost pus însă în aplicare, deoarece nu s-a găsit niciun operator care să practice noile tarife.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
image
actualitate.net
image
actualitate.net