Haideţi şi voi pe tobogan în mijlocul şoselei!

Ultima actualizare:

    Traficul auto va fi  permis pe Calea 13 Septembrie, spre Hotel MarriottFoto: Dorin Constanda/citywave.ro
Traficul auto va fi permis pe Calea 13 Septembrie, spre Hotel MarriottFoto: Dorin Constanda/citywave.ro

Un adevărat parc acvatic se deschide în centrul Bucureştiului, la doi paşi de cele mai emblematice două clădiri din România, Palatul Parlamentului şi Catedrala Mântuirii Neamului. Iată cum vă puteţi distra pe cel mai mare tobogan cu apă din lume!

Pregătiţi colacii, slipul şi şlapii! La sfârşit de săptămână sunteţi aşteptaţi la cea mai neobişnuită experienţă de vacanţă de care puteţi avea parte într-o viaţă de om. Cel mai mare tobogan cu apă din lume (330 de metri lungime) va fi instalat pe Calea 13 Septembrie, chiar pe şosea. Tronsonul rutier cuprins între Hotel Marriott şi Bd. Libertăţii se va închide circulaţiei pentru pasionaţii sporturilor acvatice. Sâmbătă şi duminică, bucureştenii se vor putea da pe toboganul gonflabil amenajat aici. Instalaţia are trei culoare, fiecare lat de 1,5 metri. Suprafaţa ei e alunecoasă, datorită unei pojghiţe de apă, care permite colacului să gliseze ameţitor.

Accesul pe tobogan este permis persoanelor care au de la 6 ani în sus, însă copiii până la 14 ani trebuie însoţiţi de cel puţin un părinte. Trei ore de distracţie pe derdeluşul cu apă vă costă 35 de lei, iar biletele se pot cumpăra de pe site-ul citywave.ro sau, în zilele evenimentului, la intrare. Odată cu biletul veţi primi şi colacul, pentru a aluneca în voie. Nu vă trebuie îmbrăcăminte specială. Puteţi purta tricoruri sau bustiere, pantaloni scurţi sau slip, iar în picioare e suficient să aveţi sandale sau şlapi. Îmbrăcămintea şi accesoriile care ar putea zgâria sau tăia instalaţia de alunecare sunt, însă, interzise. Organizatorii au nişte reguli, pe care toţi cei care vor să se dea pe tobogan trebuie să le respecte.

Ce interdicţii aveţi

Copiii sub 6 ani nu au acces; Nu vi se permite să vă ridicaţi de pe colac şi să vă deplasaţi spre urcare; Staţionarea pe tobogan, pentru selfieuri sau orice alt motiv, e interzisă; E interzis accesul fără colac 8Nu puteţi veni îmbrăcaţi cu haine sau accesorii cu paiete, pietre sau elemente metalice; Încălţămintea cu toc sau cu crampoane este interzisă; Nu sunt permise ceasurile metalice, curelele cu ţinte şi rucsacurile voluminoase, cu elemente metalice; În zona de distracţie nu se comercializează băuturi şi mâncare, deci puteţi veni cu orice produse alimentare doriţi; Bunurile personale se vor ţine într-un rucsac compact, care va fi purtat în spate chiar şi pe tobogan.

Cum vă daţi cu colacul

1. Prezentaţi biletele la zona de acces;

2. Semnaţi o declaraţie pe proprie răspundere;

3. Luaţi brăţara corespunzătoare intervalului orar care v-a fost alocat;

4. Solicitaţi un colac gratuit;

5. Vă aşezaţi la coadă, câte unul pe şir;

6. Ajunşi la startul slide-ului, asteptaţi semnalul supraveghetorului, după care porniţi pe tobogan. Luaţi-vă avânt alergând uşor şi sprijiniţi-vă pe colac;

7. La destinaţie, vă ridicaţi cu grijă, asigurându-vă că nu vă ciocniţi de alţi participanţi. Apoi ieşiţi de pe tobogan şi repetaţi, până la expirarea celor trei ore. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net