Haideţi la mişcare în Parcul Lumea Copiilor!

Ultima actualizare:

    Acţiunea se adresează  bucureştenilor,  indiferent de vârstă
Acţiunea se adresează bucureştenilor, indiferent de vârstă

Vă este dor de mişcare în aer liber? Ei bine, astăzi şi mâine, Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 este locul spre care trebuie să vă îndreptaţi.

Aici între orele 10.00 şi 18.00, în rotonda parcului va avea loc o sesiune de fitness la care sunt invitaţi toţi bucureştenii, indiferent de vârstă. Nu vor lipsi jocurile pentru toate gusturile dar şi demonstraţiile de patinaj pe role, scrimă, arte marţiale, gimnastică şi dans. Pentru că există mulţi amatori de sport, preocupaţi de forma fizică şi de sănătate care nu ştiu unde să facă mişcare, cele mai mari 10 cluburi de sport şi fitness din Bucureşti vor veni pentru a-şi prezenta oferta.

Alte evenimente

Târgul de la Muzeul Ţăranului Român reuneşte cei mai buni meşteşugari
Târgul de la Muzeul Ţăranului Român reuneşte cei mai buni meşteşugari

Sâmbătă. Ora 10.00-„Festivalul Plăcintelor” în Parcul Naţional. Se va prepara o plăcintă în patru culori de 20 de metri lungime şi cu o greutate de 1.000 de kg. Intrarea este gratuită.Ora 20.30-„Promenada Operei” sau un spectacol de gală de muzică şi balet cu 200 de artişti, desfăşurat pe esplanada celei mai mari scene lirice a României. Accesul este gratuit.Duminică. Ora 10.00-Târgul „Meştereşti” la Muzeul Ţăranului Român din Şos Kiseleff nr 3. Nu trebuie să rataţi manifestarea care reuneşte cei mai tari meşteşugari populari din toată ţara. Intrarea este liberă.  Ora 20.00-Concert formaţia Zdob şi Zdub în Parcul Titan cu ocazia manifestării „Zilele Limbii Române”. Accesul este gratuit, iar în deschidere va avea loc un concert simfonic.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net