Hai la cele mai tari târguri de Crăciun din Capitală

Ultima actualizare:

    Târgurile de Crăciun şi-au deschis porţile în Capitală
Târgurile de Crăciun şi-au deschis porţile în Capitală

E decembrie, luna cadourilor şi a târgurilor de Crăciun. Dacă nu ai luat cadourile pentru cei dragi, atunci e musai să tragi o fugă la unul din zecile de târguri tematice din Capitală.

Târg de Crăciun Promenada

Este deschis până în 24 decembrie, în mallul Promenada, la nivelul -1. Aici, expozanţii vă aşteaptă cu decoraţiuni, dulciuri, cadouri şi multe surprize.

Târgul Cadourilor de Iarnă «Desaga lui Moş Crăciun 2016»

Este deschis în mall Vitan până la 23 decembrie. Găsiţi aici jucării, ornamente, cosmetice bio şi hăinuţe.

Târg de Crăciun Sun Plaza

Doritorii pot cumpăra cadouri de aici până la 24 decembrie, iar ofertele sunt de nerefuzat.

Târg de Crăciun Bucureşti

Are loc în Piaţa Constituţiei până la 30 decembrie. Bucureştenii se pot delecta aici cu mâncărică de sezon, preparate tradiţionale, decoraţiuni, jucării şi multe altele. Pe lângă toate astea, aveţi la dispoziţie patinoar, carusel, trenuleţ, concerte şi spectacole tradiţionale. Este deschis între orele 10.00 şi 22.00, iar intrarea este liberă.

Târg de Crăciun Liberty Center

Este deschis până la 23 decembrie şi are loc la Liberty Center. O să găsiţi aici decoraţiuni, bijuterii, accesorii diverse, jucării, haine şi obiecte decorative.

Târgul Cadourilor de Crăciun Plaza Pipera

Târgul Cadourilor de Crăciun de la Plaza Pipera are loc la căsuţele de lemn 3/2 mp. Aici expozanţii te aşteaptă cu vinuri, dulciuri, jucării, artizanat, blănuri naturale, brazi, decoraţiuni de Crăciun şi de brad, icoane, suveniruri.

Crăciun la Parcul Sebastian

Renii, elfii și oamenii de zăpadă vor străjui aleile parcului iluminat feeric, iar aromele de vin fiert, turtă dulce și cozonac vor îmbia la petrecerea unor momente agreabile în aer liber.  Atmosfera festivă va fi întregită de programe muzicale susținute de interpreți de colinde, folclor, pop – dance și rock, începând cu ora 18.00, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, până la 18 decembrie.Sub genericul ”Poveste de Crăciun în Sectorul 5”, în perioada 30.11 – 18.12.2016, în intervalul orar 17.00 – 21.00, pe scena special amenajată în Parcul Sebastian vor avea loc recitaluri muzical artistice care se vor desfășura după următorul program:• 16.12.2016 – Narcisa Suciu, Nicolae Furdui Iancu și Ansamblul ”Crai Nou”, Raluka• 17.12.2016 – Cornelia și Lupu Rednic, DJ Project• 18.12.2016 – Orchestra Tudor Pană, Daniela ConduracheIntrarea este libera.

Târg de Crăciun - Noblesse Palace Christmas Fair

Târgul se va deschide la 16 decembrie, iar vizitatorii sunt aşteptaţi cu surprize şi momente speciale în fiecare seară.

Palatul Noblesse - Lifestyle Palace se transformă într-o locatie festivă cu miros de brad şi scorţişoară, în care vizitatorii se vor putea bucura din plin de spiritul Crăciunului în timp ce aleg cadouri deosebite pentru cei dragi. Atmosfera de poveste va fi întregită prin concertele de Crăciun organizate în jurul bradului, de venirea moşului încărcat de cadouri şi de Balul de Crăciun în spirit vienez. Programul expoziţiei: 16-22 decembrie, orele 16:00-21:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
image
actualitate.net
image
actualitate.net