Hai la cea mai tare cursă prin noroi!

Ultima actualizare:

    Participanţii la cursă se vor târî prin noroi
Participanţii la cursă se vor târî prin noroi

Nu te-ai hotărât ce faci weekend-ul ăsta? Îţi dăm noi câteva idei. Ia-ţi prietenii şi vino la „Ultimate Mudness”, o cursă cu obstacole unde te vei târî prin noroi şi gropi cu apă.

Evenimentul are loc vineri la Mogoşoaia (în apropierea pădurii Moţoc), iar accesul cu maşina se poate face de pe Şoseaua Bucureşti Ploieşti, înainte de trecerea la nivel cu calea ferată din Buftea. Startul se dă la ora 12.00, iar cei care nu s-au înscris încă o pot face la faţa locului, între orele 8.00 şi 11.00. Traseul are 5 km, iar taxa de participare e 120 de lei.

În Parcul Cişmigiu copiii sunt aşteptaţi sâmbătă cu ateliere de pictură pe sticlă şi pe borcane, iar seara au loc concerte. Intrarea e liberă. 

Mâine are loc Parada Skirt Bike, proiect desfăşurat în 12 oraşe din România. În Bucureşti, domnişoarele cochete, îmbrăcate în rochiţe sau fustiţe, care vor să pedaleze, sunt aşteptate la Palatul Copiilor (ora 16.00). 

Plecarea se va face la ora 17.00, pe traseul: Bd. Tineretului - Bd. Dimitrie Cantemir - Piaţa Unirii-Piaţa Universităţii - Piaţa Rosetti - bd. Pache Protopopescu – str.Mătăsari. Participarea este gratuită, dar să nu vă uitaţi bicicletele acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net