În vila asta, 25 de fete sexy vor fi filmate non-stop

Ultima actualizare:

    Casa Dragostei este situată în  cartierul bucureştean Pipera,  iar interiorul este modern şi luxos (Fotografii: livelovemansion.com)
Casa Dragostei este situată în cartierul bucureştean Pipera, iar interiorul este modern şi luxos (Fotografii: livelovemansion.com)

Fete frumoase şi un decor de lux. Asta înseamnă Live Love Mansion sau un reality-show cu tinere fără inhibiţii, care se difuzează deja online de două luni.

Într-o vilă de fiţe din nordul Capitalei, s-a deschis Casa Dragostei, care are ca model faimoasă Casă Playboy a lui Hugh Hefner. Tinere una şi una vă vor face zilele şi nopţile mult mai fierbinţi, într-un reality-show plin de erotism. Acesta este difuzat non-stop pe site-ul livelovemansion.com., însă poate fi urmărit numai din străinătate.

simeon stalpnicul png

Din peisaj nu lipsesc piscina, jacuzzi, baldachine şi camere somptuoase. Pentru reality-show se caută 25 de tinere frumoase şi senzuale.

simeon stalpnicul png

„Live Love Mansion sau Casa Dragostei este un proiect realizat împreună cu Raul Cristian, omul care a iniţiat afacerea. Locaţia noastră este destinată special pentru un job de vis, glamour şi îndrăzneţ. În fiecare zonă din vilă vor fi instalate mai multe camere, iar fetele vor fi văzute în permanenţă de către clienţii străini care plătesc. Totul se va transmite live. Este un fel de Big Brother sau Casa Playboy", ne-a declarat Zoltan Naghi, producător de filme.

Tinerele care vor să lucreze în Casa Dragostei trebuie să aibă între 18 şi 28 de ani, să cunoască engleza şi să arate bine. Salariul lunar e între 2.000 şi 3.000 $, plus bonusuri săptămânale. Sunt fardate şi machiate de un specialist şi au parte de un bucătar personal. Pentru preselecţie, sună la 0784.087.067 sau 0734.805.308! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net