Elevii bucureșteni vor face sportul în sală, fără obligativitatea purtării măștii

Ultima actualizare:

    Incidența infectărilor a scăzut, astfel că elevii pot face sport în spațiu închis
Incidența infectărilor a scăzut, astfel că elevii pot face sport în spațiu închis

Valul 4 scade în intensitate, iar în Capitală, incidența a ajuns la 1,95. În aceste condiții, ne vom mai relaxa un pic. Prefectura București a anunțat că, începând de joi, 2 decembrie, orele de educație fizică se pot desfășura în săli de sport/spații interioare fără obligativitatea purtării măștii de protecție.

Elevii din Capitală pot da masca jos la orele de sport desfășurate în spații închise. Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis în ședința de luni renunțarea la această măsură de protecție, în condițiile în care incidența a scăzut sub 2 cazuri la mia de locuitori.

„În aplicarea art. 3 alin. (8) din Ordinul comun – Ministerul Educației (nr. 5338/01.10.2021) și Ministerul Sănătății (nr. 2015/01.10.2021) pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, în municipiului București, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a dispus ca, începând cu data de 02.12.2021, orele de educaţie fizică în săli de sport/spaţii interioare, să se desfăşoare fără obligativitatea purtării măştii de protecţie”, se arată în comunicatul Prefecturii Capitalei.

Potrivit măsurilor luate la începutul anului școlar, orele de sport se pot desfășura la interior dacă incidența în localitate e de până în 2 la mie. Peste acest prag, orele de sport se mai pot desfășura doar în spații deschise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net