Mărturia unui elev: «Ne-au căutat până şi în şosete!»

Ultima actualizare:

Absolvent de clasa a XII-a, Andrei este unul dintre elevii care, luni, a susţinut proba scrisă la Limba şi literatura română în liceul în care câteva profesoare au fost prinse cu şpaga în sutiene. 

În aceeaşi zi tânărul a împlinit 19 ani. Dacă emoţiile Bacului nu erau de ajuns, băiatul spune că în timp ce se afla în sală alături de ceilalţi candidaţi, doi poliţişti au intrat pe uşă.

"Mai aveam 20 de minute până se termina examenul şi au apărut aşa din senin. S-au legitimat şi ne-au spus că nimeni nu părăseşte liceul pentru că urmează o percheziţie. Au făcut poze prin clasă şi ne-au  filmat", ne-a declarat bucureşteanul. Poliţiştii au ieşit apoi pe holuri şi i-au aşteptat pe elevi şi pe profesori să-i controleze dacă au bani asupra lor.

"A fost un abuz! Nu e normal aşa ceva, mai ales că noi susţineam un examen de care depinde viitorul nostru. Ne-au luat la rând şi ne-au căutat până şi în şosete", ne-a mai spus băiatul.

Andrei spune că la el în clasă nu s-a dat nici un ban, iar despre doamna directoare, Costica Vărzaru, are doar cuvinte de laudă. "Doamna directoare a insistat să venim la orele de pregătire pentru a lua Bac-ul cu note cât mai bune", a conchis liceanul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net