Elev înjunghiat în faţa unei şcoli din Capitală

Ultima actualizare:

UPDATE Ora 14.55: Agresorii elevului, prinşi

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că au prins doi tineri care se fac răspunzători de agresarea şi înjunghierea elevului de 15 ani de la Şcoala 148. Oamenii legii spun că unul dintre ei este coleg cu victima, în clasa a VI-a, anunţă Mediafax.

UPDATE ORA 12.05: "Incidentul nu a avut loc în faţa şcolii noastre"

Reprezentanţii Şcolii 148 "George Călinescu" din sectorul 5 neagă faptul că incidentul s-a petrecut în incinta sau în faţa instituţiei de învăţământ. "Nu am avut nici un incident de acest gen în faţa şcolii noastre. Este vorba de o altercaţie care s-a petrecut pe una din străzile alăturate", ne-a spus Gabriela Axente, asistent programator la Şcoala 148. Reprezentanţii instituţiei au declarat pentru Click! că nu ştiu dacă băiatul agresat este sau nu elev al şcolii. "Îmi pare rău, nu avem asemenea informaţii", ne-au spus aceştia.

UPDATE Ora 12.00: Băiatul, victima unei altercaţii cauzate de o fată

Colegii elevului de la Şcoala 148 din secorul 5 al Capitalei spun că acesta ar fi avut o altercaţie cu un băiat de 16 ani din cauza unei fete, conform rtv.net.

Martorii care au asistat la incident spun că totul a pornit de la o altercaţie pe care elevul a avut-o cu o persoană necunoscută. Agresorul l-a împuns pe elev în picior cu un obiect ascuţit, probabil un cuţit. Medicii SMURD chemaţi la faţa locului spun că starea elevului este bună, însă acesta a fost dus la spitalul Budimex pentru investigaţii medicale de specialitate, notează rtv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net