El vede gratis show-ul lui Robbie Williams: "De aici n-am ratat nici un concert de 25 de ani"

Ultima actualizare:

    Gheorghe Cândescu  vede la perfecţie  scena din Piaţa  Constituţiei, doar că e amplasată  cu spatele
Gheorghe Cândescu vede la perfecţie scena din Piaţa Constituţiei, doar că e amplasată cu spatele

Cine stă pe Bd. Unirii, din Capitală, este norocos. Pe lângă faptul că zona este una de fiţe, locatarii au parte de cele mai tari concerte. Balcoanele şi terasele se transformă în ”loje”. Şi, totul, fără bani.

N-au nevoie de bilete! Ei se bucură de concerte numai unul şi unul de acasă. Îi ascultă pe marii artişti de oriunde s-ar afla, iar dacă stau la etajele superioare văd tot. Şi terasele sunt luate cu asalt. Aşa se face că la ora concertelor, blocurile din jurul parcului Izvor arată ca nişte brazi de Crăciun, pe post de globuri - oamenii. Gheorghe Cândescu locuieşte în blocul care se află la doar câţiva metri de scenă. ”De aici n-am ratat nici un concert de 25 de ani, de când m-am mutat. I-am văzut pe toţi, dar cel mai mult mi-a plăcut Pavarotti. Terasa blocului nostru e plină la fiecare eveniment”, ne-a spus, încântat, bucureşteanul, de 78 de ani. Pe Madonna, dar şi pe Bon Jovi i-au urmărit gratis de la înălţime în jur de 3.000 de bucureşteni. Şi vineri seară, domnul Gheorghe are program. De la ora 20.00, urcă pe bloc ca să-l asculte pe Robbie Williams (40 de ani).

Artistul britanic va face senzaţie cu hiturile ”Angel”, ”Let me entertain you” sau ”It only takes a minute”. Peste 60.000 de spectactori vor cânta alături de megastar, iar pentru a participa la show-ul care se anunţă incendiar au plătit între 189 şi 680 de lei. Punctele de acces în zona de spectacol sunt situate în Bd. Libertăţii — intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc. Robbie Williams a sosit joi seară (16 iulie) la Bucureşti cu un avion privat, însoţit de 40 de angajaţi. 

Robbie Williams  cântă în seara  aceasta, începând  cu ora 20.00
Robbie Williams cântă în seara aceasta, începând cu ora 20.00

Cei din staff-ul  megastarului puneau  ieri la punct ultimele  detalii tehnice
Cei din staff-ul megastarului puneau ieri la punct ultimele detalii tehnice

Delia, de la filmările pentru «X Factor» la concertul lui Robbie

Vineri (17 iulie) e o zi specială pentru Delia (33 de ani) care va cânta pe aceeaşi scenă cu unul dintre idolii ei, superstarul Robbie Williams. Solista şi-a făcut deja repetiţiile, iar vineri, după ce va termina filmările pentru “X Factor”, în jurul orei 9.00, va fugi direct la ultimele probe de sunet.

Concertul ei din deschiderea lui Robbie Williams va dura 45 de minute, nu va schimba mai multe toalete şi va purta o costumaţie pe care va avea logoul băuturii pentru care face reclamă în ultima perioadă. Show-ul ei va fi live 100% şi va cânta cu băieţii ei din trupă piese care i-au adus celebritatea în ultimii ani. (G.C)

Pe aici nu se circulă până sâmbătă dimineață

Pentru concertul de vineri, traficul a fost restricţionat, joi seară, la ora 18.00, până sâmbătă, la ora 08.00, pe Bd. Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bd.  Naţiunile Unite, şi pe Bd.  Unirii, între Bd.  I. C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.În timpul restricţiilor, şoferii pot folosi rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie - Bd. Libertăţii - Piaţa George Coşbuc - Bd. Regina Maria, str. Izvor - str. Haşdeu - Splaiul Independenţei şi Bd. Unirii - Piaţa Unirii - Splaiul Independenţei - str. Haşdeu - str. Izvor - Calea 13 Septembrie.

Nu aveți voie cu tablete și conserve

Cei care merg vineri seară la concert trebuie să știe că o serie de obiecte sunt strict interzise. Nu aveți voie să aduceți binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanțuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto cu obiectiv detașabil, aparate de înregistrare audio-video, tablete și IPad-uri. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei. Pentru cazul în care va ploua, spectatorii sunt rugați să-și aducă pelerine de ploaie, nu umbrele. La intrarea în spațiul de concert, toți participanții vor fi percheziționați.

Concert Robbie Williams la București

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net