Ea e cea mai frumoasă fată din oraș! Ioana Basgan a câștigat Miss Capitala-Regina Bucureștiului

Ultima actualizare:

    Ioana Basgan, Miss Capitalafoto: Facebook
Ioana Basgan, Miss Capitalafoto: Facebook

București, capitala României, are o nouă regină a frumuseții, desemnată într-o competiție online, care își propune să promoveze frumusețea, cultura, sportul și educația. Cea care a obținut titlul de miss este Ioana Basgan, de 19 ani, din București, studentă la Medicină. 


    Ioana Basgan este și studentăfoto: Facebook
Ioana Basgan este și studentăfoto: Facebook

De sâmbătă, 11 decembrie, capitala României are o nouă Regină a frumuseții, în persoana domnișoarei Ioana Basgan, de 19 ani, din București, studentă la medicină generală. Pasionată de modă și de frumusețe, Ioana a fost aleasă sâmbătă, de un juriu avizat, drept cea mai frumoasă tânără din București. 

Ioana Basgan a impresionat pe podium

"Ioana a câștigat titlul de Miss Capitala 2021 în urma întregii activități prestate în decursul anului 2021 în domeniul modei, frumuseții, showbiz-ului și a prezentărilor unor branduri renumite de haine, a calificativelor și feedback-ului excelent primit de la clienți, colaboratori și parteneri de business", spun organizatorii. Tânăra regină a frumuseții s-a bucurat de un real success la un important târg de nunți care a avut loc în această toamnă, de la Palatul Parlamentului. La eveniment, ea a prezentat rochii de mireasă, ținute casual și rochii pentru ocazii speciale, timp de trei zile, pentru diferite case de modă și artiști vestimentari din București, și a adunat cele mai bune calificative de la colaboratori. Noua Regina a frumuseții din București este recunoscătoare pentru dobândirea titlului și transmite că va încerca să inspire noua generație, să îmbine frumusețea cu educația.

Citește și:

Marina Voica, printre invitații de onoare la un concurs de frumusețe! Miss Capitala s-a ales la Breaza!

Bucureştiul a fost, pentru o zi, Capitala internaţională a modei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net