Domnilor din primărie, groapa asta nu vă deranjează chiar deloc?

Ultima actualizare:

    O porţiune de asfalt s-a surpat în nordul Capitalei acum câteva zile şi nimeni nu a mişcat un deget să o repare
O porţiune de asfalt s-a surpat în nordul Capitalei acum câteva zile şi nimeni nu a mişcat un deget să o repare

Bucureşteni, Primăria vă aduce veşti bune! De aseară, se lucrează intens la refacerea marcajelor rutiere de pe străzi. Lucrătorii ar trebui totuşi să se grăbească! La cât de repede “pică” străzile Capitalei, în scurt timp nu vor mai avea ce să semnalizeze.

Intersecţia Şoseaua Pipera cu Calea Floreasca, în nordul Capitalei. O groapă de “doar” jumatate de metru diametru, şi cam tot atât de adâncă, încurcă serios traficul din zonă. Şi asta de mai bine de patru zile. “Sunt patru zile, poate chiar mai bine, de când a apărut fisura asta în asfalt şi nu am văzut niciodată un echipaj de poliţie, măcar, să dirijeze circulaţia. Au pus nişte semnalizatoare din plastic în jurul gropii şi aia a fost tot. Pericolul e mare, că zona este foarte circulată. Riscăm să cădem cu maşinile aici”, spune un taximetrist care traverseaza zilnic intersecţia din nordul Bucureştiului. Între timp, edilii Capitalei au anunţat că au început marcarea străzilor, adică vor revopsi dungile albe de separare a sensurilor de circulaţie. Rămâne de văzut dacă acestea vor fi întrerupte în dreptul gropilor sau le vor ocoli.

«Era să îmi rămână roata în groapă»

Răzvan Telegescu (27 de ani): “Este prima dată când văd aşa ceva. Am mai auzit că s-a întâmplat şi prin alte zone din Bucureşti, dar, totuşi, parcă nu credeam că e posibil. Ar trebui ca cei din primărie să conştientizeze că pericolul e foarte mare.”

Constantin Vasile (49 de ani): “Este bătaie de joc ce se întâmplă. Chiar zilele trecute era să rămân cu maşina aici. Nu era semnalizată încă groapa şi era să îmi rup roata în ea. Cine îmi repară mie direcţia, suspensiile, după ce dau cu maşina în asta?”

Crater de doi metri la Gara de Nord

Asfaltul s-a surpat în cursul zilei de joi pe bd. Gheorghe Duca, lângă Gara de Nord, după ce o conductă de apă s-a spart. Craterul din șosea a ajuns la doi metri în diametru după ce apa a săpat intens sub carosabil. Avaria s-a petrecut în imediata apropiere a liniei de tramvai, astfel încât traseele au fost deviate. Aşadar, liniile 42, 45 şi 46 funcţionează pe traseele de bază între terminalele „Piaţa Presei”, „Mezeş”, respectiv „Republica” şi intersecţia str. Buzeşti/str. Alexandru Ioan Cuza, apoi deviat, în ambele sensuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net