Distrează-te de Crăciun la patinoar!

Ultima actualizare:

    Câteva ore petrecute pe gheață sunt binevenite după o masă copioasă (foto:Dorin Constanda)
Câteva ore petrecute pe gheață sunt binevenite după o masă copioasă (foto:Dorin Constanda)

Mâncăm, bem, dar trebuie să facem și mișcare. Astfel că după masa copioasă de Crăciun merge să te dai pe gheață. Patinoarele din București sunt deschise și au program prelungit.

Sarmale, cârnați, caltaboși, friptură, coznoc toate stropite cu vin, țuică și alte băuturi. După un astfel de ospăț, sigur îți vine să tragi un pui de somn.

Dar dacă o faci, gândește-te că toate caloriile acumultate se depun. Și nu ai vrea să termini Sărbătorile cu câteva kilograme în plus. Așa că cel mai bine ar fi să ieși la plimbare sau chiar la patinoar. Sunt deschise în Ajun, dar și în ziua de Crăciun.

Este deschis până la ora 23.00

”Programul la patinoarul Drumul Taberei este de la 10.00 la 21.00, pe 24 decembrie, iar pe 25 decembrie de la 12.00 la 23.00”, ne-a explicat Iuian Burcescu, managerul patinoarului.

Și la Promenada și Veranda poți să te dai pe gheață. Zona de distracție este deschisă până la ora 22.00 în ziua de Crăciun.

În ambele mall-uri sunt pregătite programe speciale, cu colinde și Moș Crăciun. Și pe 31 decembrie și 1 ianuarie patinoarele sunt deschise.

În Ajun de Anul Nou programul este de la 10.00 la 18.00, iar a doua zi de la ora 15.00 la 23.00. Din păcate, noaptea de Revelion nu o puteți petrece pe gheață. Dacă nu ai patine, le poți închiria. Costă între 15 și 20 de lei.  

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net