Consultații oftalmologice gratuite pentru copii, în Capitală

Ultima actualizare:

    Consultațiile se programează telefonic
Consultațiile se programează telefonic

Primăria Capitalei și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale demarează o campanile de informare publică referitoare la necesitatea depistării precoce a tulburărilor de vedere. Începâd cu data de 10 iulie, până la 30 august, medicii vor acorda consultații gratuite pentru copii în cadrul ambulatoriului de specialitate al Spitalului de copii „Dr. Victor Gomoiu”. Programările se fac telefonic.

În perioada vacanței de vară, părinții sunt încurajați să meargă la medic cu copiii lor pentru un control oftalmologic gratuit care le poate oferi informații prețioase despre starea de sănătate a ochilor a odraslelor lor. Consultațiile au loc în cadrul Spitalului de copii „Dr. Victor Gomoiu” (strada Prieteniei nr. 2A), în perioada 10 iulie – 30 august 2017. Programările se fac la următoarele numere de telefon: 031.438.09.38; 031.438.09.39; 031.438.09.77; 0755.884.185. Examinările au loc în fiecare zi de luni, între orele 16.00 și 18.00, și miercurea, între orele 9.00 și 11.00.

„Prin această inițiativă ne dorim să promovăm starea de sănătate a copiilor și să venim în sprijinul părinților care doresc să-i aducă pe cei mici la un consult oftalmologic de specialitate. Aceasta campanie are drept misiune depistarea precoce a tulburărilor de vedere și corectarea lor prompt”, spune primarul general Gabriela Firea.

În cabinetul de oftalmologie al Ambulatoriului Spitalului Victor Gomoiu se pot realiza: măsurarea dioptriilor, prin autorefractometrie, testarea acuității vizuale, cu și fără corecție pe grupe de vârstă, teste de stereoscopie, examen biomicroscopic al polului anterior și posterior și examen fund de ochi prin oftalmoscopie indirectă.

Informații suplimentare puteți găsi pe www.spitalgomoiu.ro și www.assmb.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net