VIDEO Coada de la pașapoarte s-a mutat la mall

Ultima actualizare:

    Noul sediu are 20 de ghișee. Foto: Dorin Constanda
Noul sediu are 20 de ghișee. Foto: Dorin Constanda

N-a fost să fie, și pace! Cei care trebuie să-și schimbe, negreșit, pașapoartele în această perioadă sunt mai ghinioniști ca niciodată. Noul sediu al Serviciului de Pașapoarte din Capitală, inaugurat luni dimineață într-un mall din Sectorul 6, s-a dovedit neîncăpător încă de la ora deschiderii, 8.30.

Peste 200 de persoane au format o coadă generoasă încă de la ora 7.30, la intrarea în centrul comecial Plaza România. Fiecare voia să fie primul la ghișeu la ora deschiderii noului sediu al Serviciului de Pașapoarte. În ciuda optimismului autorităților, punctul de lucru din centrul comercial va deveni la fel de aglomerat ca și cel din Șoseaua Pipera. Printre cei care au stat azi dimineață la coadă au fost și câteva zeci de cetățeni moldoveni, care vor pașaport românesc. Chiar dacă pot aplica pentru un pașaport de România în orice județ din țară, cetățenii moldoveni vin în Capitală, în grup, cu autocarele, pentru a-și depune documentele. Unii dintre ei au ajuns în parcarea centrului comercial din Sectorul 6 încă de la ora 5 dimineața.

Deschiderea noului sediu al Serviciului de Pașapoarte din Capitală a fost anunțată de ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Odată cu inaugurarea acestuia, Direcția Generală de Pașapoarte a dispus închiderea altor trei puncte de lucru mai mici, dar păstratea punctelor de lucru din Șoseaua Pipera și Piața Amzei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net