Clotilde Armand, șocată de cum se cheltuiesc banii primăriei

Ultima actualizare:

    Clotilde Armand, intervievată de Digi24 (foto: captură digi24.ro)
Clotilde Armand, intervievată de Digi24 (foto: captură digi24.ro)

Nu a ajuns primar în Sectorul 1, însă ocupă un loc în Consiliul Local din partea USR. Clotilde Armand critică modul în care autoritatea locală cheltuiește banii contribuabililor, susținând că 6% din buget se risipește pe „panseluțe și iarbă”.

Clotilde Armand e nemulțumită de conducerea Primăriei Secorului 1 și de risipa inutilă de resurse. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Digi24, Armand s-a declarat șocată de modul în care sunt alocați banii publici pentru spațiile verzi din sector.

„60 de milioane de lei pentru a ne ocupa de parcurile Sectorului 1 e o sumă foarte mare. Cheltuim 6% din buget numai pentru aceste panseluțe, pentru iarbă. În Paris se cheltuie 1% din buget pentru așa ceva. Proporția e inadecvată”, a declarat Clotilde Armand.

Întrebată dacă banii se risipesc sau se fură, consilierul local a arătat că important e rezultatul. „Nu prea vad diferenţa, dar putem face diferența între ce este incompetență și ce este rea-credință sau furt. Sunt împreună. Trebuie acolo mult mai mult profesionalism, un control foarte bine făcut. Aș dori ca toate competențele care există în privat să le ducem în domeniul public. Avem niște direcții acolo, care n-au niciun indicator de performanță, ei nu știu dacă cheltuiesc bine sau prost”, a spus Clotilde Armand, care va răspunde mai multor întrebări duminică, la ora 13.05, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu (emisiunea „În fața ta”).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net