Chiar știi cum să te îmbraci? Acest seminar gratuit te va lămuri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă arunci hainele pe tine doar pentru că așa se poartă, e cazul să-ți schimbi obiceiul. Specialiști în design vestimentar te așteaptă cu sfaturi neprețuite despre cum să alegi îmbrăcămintea care ți se potrivește, în cadrul unui seminar gratuit care are loc sâmbăta aceasta într-un mall din Capitală.

Cum să-ți alegi hainele care ți se potrivesc și care sunt principalele tehnici de automachiaj pe care le poți stăpâni – sunt cele două teme ale seminariilor susținute de Lena Criveanu, designer vestimentar, și Suzana Vișan, make-up artist, în luna martie, la Sun Plaza. Prima întâlnire e programată sâmbătă, ora 11.30, când o veți avea în față pe Lena Criveanu. Designerul își dezvăluie secretele tuturor celor care vor să învețe cum să asorteze diverse piese vestimentare, pentru a ajunge la ținuta de vis.

Mai presus de tendințele sezonului trebuie să fie modul în care te simți tu în propriile haine. Dacă nu știi ce să alegi, la serviciu sau la un eveniment de gală, acum e momentul potrivit să pui întrebări. Lena Criveanu îți va vorbi despre mesajele pe care vestimentația le transmite despre propria persoană și, deci, despre cât de important este să acorzi atenție modurilor prin care îți dezvolți propria imagine.

Pentru a aplica la acest semnar gratuit trebuie să un formular de înscriere, care e disponibil AICI.

Peste doar o săptămână, în același loc, la aceeași oră, ai întâlnire cu Suzana Vișan, un make-up artist care îți va spune cum să alegi produsele de machiaj pentru a-ți pune în valoare trăsăturile. pentru că nu există o singură tehnică de machiaj care să i se potrivescă fiecărei femei, Suzana Vișan îți va prezenta nu doar teoretic, ci și practic, care sunt lucrurile la care trebuie să fii atentă atunci când îți realizezi machiajul. Astfel, vei învăța cum să te machiezi așa cum îți stă bine și nu așa cum îți impun tendințele sezonului.

Înscrierile la acest seminar gratuit se fac prin completarea unui formular, care e disponibil AICI. Cele două seminarii vor fi transmise LIVE pe site-ul www.sun-plaza.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net