Câștigi până în 500 de lei pe lună? Te tratezi gratuit!

Ultima actualizare:

    Pacienții sunt tratați de medici la Centrul Sf. Nectarie
Pacienții sunt tratați de medici la Centrul Sf. Nectarie

Bucureștenii săraci care locuiesc în sectorul 6 au parte de servicii medicale fără să plătească. Consultațiile şi spitalizarea se fac la Centrul Multifuncţional de Sănătate "Sfântul Nectarie".

Asistență medicală de tip ambulatoriu în specializări precum: medicina muncii, pediatrie, medicină internă-ecografie, diabet, psihiatrie, stomatologie, dar și spitalizare, recuperare, reabilitare și consiliere psihologică.

De toate acestea pot beneficia gratuit, în limita a 800 de lei pe an, cei care locuiesc în sectorul 6 și au venituri de până în 500 de lei lunar pe membru familie.

"Persoanele cu venit cuprins între 501 şi 700 lei/membru de familie vor achita 30% din costul serviciilor medicale accesate, cele cu venit cuprins între 701 şi 900 lei/membru de familie vor achita 50% din cost, iar persoanele cu venit cuprins între 901 şi 1.082 lei/membru de familie vor achita 70%", anunță Primăria sectorului 6.

Bucureștenii care câștigă peste această sumă plătesc integral.

Rețete compensate

Centrul Medical Sf. Nectarie
Centrul Medical Sf. Nectarie

Serviciile medicale sunt oferite de Centrul Multifuncţional de Sănătate "Sfântul Nectarie", unde există şi un cabinet medical de medicină de familie, unde pacienții sunt consultați și li se eliberează reţete compensate şi trimiteri către medicul specialist.

Salină
Salină

Tratament prin salinoterapie

Cine suferă de afecţiuni de tip respirator, pot beneficia gratuit de tratament de salinoterapie, procedeu cu un procent de 87% cazuri vindecate.

Cura se bazează pe proprietăţile sării de a emana aerosoli cu efecte benefice asupra sănătăţii, în condiţii de umiditate şi temperatură bine controlate.

Persoanele interesate de aceste servicii se pot adresa la sediul Centrului Multifuncţional de Sănătate "Sfântul Nectarie", din Bd.Uverturii nr.81, sector 6, sau la numerele de telefon 037.620.32.91, 037.620.32.92, 037.620.32.93, 037.620.32.94.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca
dinți, zâmbet  sursa   shutterstock jpg
cirese jpg
O lucrare rar cântată în România:  monumentala Simfonie nr  2 de Sibelius, la Sala Radio jpeg
image png
image png
conductor metrorex  jpeg
Universitatea din Bucureşti  foto unibuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net