Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu: „Nu suntem toţi hoţi”

Ultima actualizare:

    Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu au ieşit la iveală imediat după ce a fost arestatFoto: arhivă Click!
Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu au ieşit la iveală imediat după ce a fost arestatFoto: arhivă Click!

Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu: Cu doar câteva ore înainte să fie reţinut, primarul Capitalei a dat un interviu, în care a vorbit chiar despre suspiciunile de corupţie care planează asupra persoanelor publice. Edilul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind suspecat că a luat o mită de 25.000 de euro.

Cele mai tari declaraţii ale  lui Sorin Oprescu date chiar înainte să ajungă în faţa procurorilor DNA sunt, în mod ironic, despre fapte de corupţie. Primarul Capitalei declara că este nevinovat, dar că are o temere, lu anume că Justiţia nu este oarbă şi că valul de denunţuri de la DNA nu sunt un semn bun.

Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu: „Mă sperie balanţa Justiţiei”

Cele mai tari declaraţii date de Sorin Oprescu, cu doar câteva ore înainte să fie reţinut: „Nu suntem toţi neam de hoţi, de derbedei. Toata lumea crede că s-a încetățenit ideea că toți din administrația locală, toți sunt hoți. Toți au 10%, 15%. Ce să fac? Să stau toata ziua să afirm că nu? O să zică ăștia că: bă, ăsta e mincinos. Îmi văd de treaba mea și de drumul meu. Nu asta mă sperie, mă sperie balanța, balanța justiției, aia legată la ochi”.

Cele mai tari declaraţi ale lui Sorin Oprescu:  „Fiecare om are partea lui ascunsă, fiecare are câte ceva de reproșat la el. Dar de aici și până la fapte, doamnă, delațiunea a ajuns un sport național. Cozile făcute la DNA ca să aibă ceva de spus, asta mie nu îmi miroase a bine”.

Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu, pe holul DNA: „Banii erau marcaţi?”

Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu:  Primarul Capitalei l-ar fi întrebat pe un alt suspect în dosar, odată ajungi la DNA, pe holul instituţiei dacă: „Banii erau marcaţi?”, şi i-ar fid at indicaţii acestuia să nu facă declaraţii şi să spună un anumit lucru, potrivit Mediafax.

Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu: "După momentul aducerii la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, inculpatul Oprescu Sorin Mircea a discutat cu (.....) pe holul instituţiei, indicându-i în mod repetat că «Nu dăm declaraţii...», «N-o să dăm declaraţii.», «Nu dăm declaraţii, chemăm avocatu'»",  se arată în referatul cu propunere de arestare întocmit de DNA.

Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu: „Sărac…din diverse cauze”

Cele mai tari declaraţii ale lui Sorin Oprescu: În 2011, edilul mărturisea într-un interviu online că: “La sfârşit de an, când îţi faci bilanţul ca fiecare om...Nu mă refer la bilanţul financiar mă refer la bilanţul lucrurilor care s-a întâmplat în anul respectiv şi vezi că e din ce în ce mai sărac, din diverse cauze, te pune pe gânduri. Au fost şi vremuri mai bune.Sper să revină vremurile când lumea zâmbea pe stradă, când era amabilă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net