Ce se va întâmpla cu cele două gemene, abandomante într-un bloc din Bucureşti

Ultima actualizare:
Mihaela Boghian  s-a prezentat singură  la poliţie şi îşi vrea  fetele înapoi
Mihaela Boghian s-a prezentat singură la poliţie şi îşi vrea fetele înapoi

Gemenele de şase luni abandonate, săptămâna trecută, într-o scară de bloc din cartierul bucureştean Crângaşi au fost externate, luni, din Spitalul "Grigore Alexandrescu" şi date în plasament unui asistent maternal profesionist.

Decizia de plasare a lor la asistent maternal profesionist a luată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 şi celelalte instituţii implicate în soluţionarea cazului, în urma anchetelor făcute. La externare, starea de sănătate a celor două fetiţe era bună, conform reprezentanţilor spitalului.

Gemenele Antonia Ştefania şi Yasmina Cristina au fost găsite abandonate, în seara zilei de 26 iunie, pe palierul de la etajul 6 al unui bloc din cartierul Crângaşi şi au fost transportate la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Prima asistentă care a ajuns la fetiţe a rămas impresionată de frumuseţea acestora.


    Mihaela Boghian  s-a prezentat singură  la poliţie şi îşi vrea  fetele înapoiFotografii: Roberto Sălceanu
Mihaela Boghian s-a prezentat singură la poliţie şi îşi vrea fetele înapoiFotografii: Roberto Sălceanu

“Una gângurea întruna, încerca să spună «mama» , mititica de ea. Erau foarte vesele piticele!”, a declarat pentru Click! asistenta care le-a îngrijit. 

Mama lor şi-a făcut apariţia la Secţia 20 de Poliţie, care se află în apropierea blocului în care micuţele au fost abandonate. Cu faţa transfigurată de durere, Mihaela Boghian a venit de bună voie şi le-a exlicat poliţiştilor de ce a recurs la acest gest extrem.

“Soţul este plecat la muncă în Germania şi nu mi-a mai trimis bani . Mai am acasă trei copii de crescut. Eram disperată, nu ştiam ce să le mai dau de mâncare. Regret enorm ce-am făcut”, a spus femeia.

Mihaela este din Piatra Neamţ şi venise cu gemenele la Bucureşti, în urmă cu o săptămână,pentru a se întâlni cu un bărbat. Acum, poliţiştii o cercetează pentru abandon de familie.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net