Câţi trebuie să mai cadă în Dâmboviţa până puneţi parapeţii?

Ultima actualizare:

    Salvatorii au reuşit  să o scoată pe femeie  teafără din maşină
Salvatorii au reuşit să o scoată pe femeie teafără din maşină

Splaiul Dâmboviţei a devenit un punct negru pentru traficul rutier din Capitală. Hoţii de fier vechi au lăsat şoseaua fără parapeţi, iar autorităţile par să nu se grăbească să rezolve problema. Între timp, tot mai mulţi şoferi sunt răniţi sau îşi pierd viaţa după ce plonjează cu maşinile în apă.

Duminică dimineaţă, o tânără care circula pe Splaiul Unirii în zona târgului Vitan, pe sensul de ieşire către Glina, a pierdut controlul volanului şi a sărit cu maşina în Dâmboviţa. Din fericire, nu a fost rănită, însă maşina a fost făcută praf. Este al treilea caz de acest gen, după ce în luna februarie, în doar două zile, două persoane şi-au pierdut viaţa după ce au ajuns cu maşinile în Dâmboviţa. Edilii promiteau atunci rezolvarea problemei în regim de urgenţă, prin montarea unor parapeţi din beton care să delimiteze şoseaua de albia Dâmboviţei. S-au apucat, cei-i drept, de treabă, abia lunile trecute, şi numai pe un singur sens, în zona ce aparţine de municipalitate. Şi doar  pe o porţiune de 500 de metri. Pe segmentul ce ţine de Ilfov, Dumnezeu cu mila! Ieri, o femeie de 33 de ani era să îşi piardă viaţa din pricina hoţilor de fier vechi şi a delăsării autorităţilor. Tânăra a plonjat în Dâmboviţa în dreptul blocurilor Confort City, într-o zonă unde apa avea adâncime redusă. A scăpat cu răni uşoare şi a refuzat să meargă la spital, dar incidentul a pus pe jar echipajele SMURD şi de descarcerare. Maşina, daună totală, a rămas în apă până la sosirea macaralei. 

Autorităţile au montat  parapeţi doar pe o singură  parte a Dâmboviţei
Autorităţile au montat parapeţi doar pe o singură parte a Dâmboviţei

Patru accidente, în mai puţin de un an

În luna decembrie 2015, o femeie de 30 de ani a plonjat cu maşina în Dâmboviţa, după ce a pierdut controlul, într-o curbă. Autoturismul s-a răsturnat în apă cu roţile în sus, însă femeia a scăpat cu viaţă. Nu la fel de norocoasă a fost o tânără de 26 de ani care a sărit cu maşina în apă două luni mai târziu, pe 26 februarie. Femeia a decedat, cel mai probabil înecată. Doar o zi mai târziu, pe 27 februarie, o întreagă familie a suferit o dramă de nedescris. Pe aceeaşi arteră, însă pe sensul de intrare în oraş, autoturismul BMW în care se aflau a părăsit şoseaua şi a ajuns în Dâmboviţa. Două persoane, mamă şi fiu, au fost salvate din apele reci ale râului de un tânăr care se afla în zonă. Capul familiei a fost scos mort din maşina răsturnată.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net