Domnule primar, câţi oameni mai trebuie să moară?

Ultima actualizare:
Bariera de pe Şos.  Petricani pune la  încercare nervii şoferilor
Bariera de pe Şos. Petricani pune la încercare nervii şoferilor

Aşa ceva este inadmisibil! În Capitala României şoferii stau câte opt ore pe zi la barieră. Aşteaptă trenul care trece din 30 în 30 de minute şi paralizează traficul. Unii se satură să mai piardă timpul şi îşi riscă viaţa, aşa cum a făcut-o şi Nae Nicolae.

Ieri, la doar 24 de ore de la cumplitul accident, mulţi şoferi grăbiţi s-au aventurat să traverseze calea ferată, deşi barierele erau puse. Trenul putea trece în orice clipă şi i-ar fi sfârtecat pe loc. Au avut noroc. Timpul s-a scurs în favoarea lor.

Media are permisul de un an, iar ieri, în jurul orei 15.30 venea din Pipera spre Bucureşti. A depăşit coloana de maşini şi se îndrepta cu viteză să se strecoare printre barierele coborâte, exact la fel cum a făcut-o şi milionarul Nae Nicolae. Norocul ei a fost că poliţiştii trimişi să păzească locul morţii au fost pe fază. Au tras-o pe dreapta înainte să facă un gest ce i-ar fi putut fi fatal.

Ieri la prânz, poliţiştii au oprit o şoferiţă care încerca să treacă printre bariere


    Bariera de pe Şos.  Petricani pune la  încercare nervii şoferilor
Bariera de pe Şos. Petricani pune la încercare nervii şoferilor

"Mă grăbeam şi aş fi avut loc să trec printre bariere", ne-a spus senină, tânăra de 20 de ani. S-a ales cu o amendă de 160 de lei, iar permisul i-a fost reţinut pentru 30 de zile.

Pentru ca oamenii să nu se mai expună la un risc enorm, există o singură soluţie: construirea unui pasaj ca în orice ţară civilizată. Din păcate, trei primari nu se înţeleg asupra lucrării. Calea ferată de la Petricani delimitează Voluntariul de Bucureşti.

Edilul de la Voluntari, Florentin Pandele, obţinuse bani europeni pentru construcţie, în urmă cu doi ani, cel de la sectorul 2, Neculai Onţanu, era şi el pregătit să susţină financiar o parte din ea, însă cel care s-a opus a fost primarul general Sorin Oprescu. Acesta nu a vrut să semneze avizul pe motiv că în zonă va fi construit un tronson al inelului median al Capitalei şi că pasajul va fi inclus în proiectul cu ­autostrada suspendată. Nu s-a întâmplat nimic, iar oamenii mor zdrobiţi de tren. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net