O familie întreagă, gazată în casă

Ultima actualizare:

    Cadavrele au  fost cărate  până la maşina  IML în pături
Cadavrele au fost cărate până la maşina IML în pături

Sfârşit tragic pentru o familie din Capitală! Trei persoane- soţ, soţie şi copil- au fost găsiţi, ieri dimineaţă, în casă fără suflare. Aceştia au murit gazaţi, din cauza sobei, care, se pare, s-a defectat peste noapte.

Nu au apucat a doua zi de Crăciun! S-au dus la culcare şi s-au trezit, probabil, ameţiţi. Toată noaptea inhalaseră monoxid de carbon de la soba pe gaze cu care se încălzeau.

Asta explică faptul că cei trei membri ai familiei Petre- mama, tata şi copilul- au fost găsiţi morţi în aceeaşi cameră, dar în locuri diferite. Bărbatul, de 56 de ani, zăcea pe pat, iar femeia, de 54 de ani, pe jos, lângă fiul lor de 16 ani, încercând probabil să ajungă la ieşire. N-au mai reuşit, însă, şi s-au prăbuşit. Cel care a dat cu ochii de ei a fost băiatul lor mai mare, care, neliniştit că nu-i răspund la telefon şi nici nu-i deschid uşa, a intrat la bănuieli. Imediat a sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare care a spart uşa.

Geamurile locuinţei au fost deschise larg ca să iasă mirosul puternic de gaze

Cadavrele au  fost cărate  până la maşina  IML în pături
Cadavrele au fost cărate până la maşina IML în pături

Din păcate, cele mai negre gânduri ale tânărului i se adeveriseră: toată familia sa murise! Pompierii au dezvăluit că în casă mirosea atât de puternic a gaz, încât a fost nevoie să intervină cu măşti. Cadavrele găsite, în jurul orei 10.00, pe strada Viitorului, au fost transportate la IML pentru necropsie. Până la finalizarea anchetei, gazele au fost oprite în zonă, iar la locul tragediei au fost chemaţi specialişti în domeniul gazelor. Ei verifică dacă scurgerile de monoxid de carbon au provenit sau nu de la sobă.

Zarvă mare în faţa casei familiei Petre. Toţi vecinii, dar şi familia aşteaptă ca cele trei corpuri neînsufleţite să fie scoase din locuinţa blestemată. Ecaterina Petre, cumnata celor două victime boceşte de mama focului. „Erau bolnavi, dar nu trebuia să sfârşească aşa. Soba o aveau de câţiva ani, dar nu au fost probleme. Păcat de Alexandru că nu avea decât 16 ani", ne-a pus femeia, printre suspine. Familia Petre locuia într-un apartament dintr-o casă naţionalizată, situat în zona Lizeanu, din sectorul 2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net