«Ne topim la 35º C şi tramvaiul nu mai vine»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O plimbare prin Bucureşti cu tramvaiul sau autobuzul face cât o zi întreagă de stat la saună. În staţie aştepţi în jur de 30 de minute, pe un soare dogoritor, iar atunci când mijloacele de transport în comun ajung, în sfârşit, urci în ele şi simţi că leşini. E sufocant la cele 350 C pe care trebuie să le înduri.

Reporterii Click! au mers ieri cu tramvaiul şi cu autobuzul. Până când acestea au sosit, au trecut între 20 şi 30 de minute. În tot acest timp, călătorii bombăneau de zor. „Nu este posibil să aşteptăm atâta. Este o bătaie de joc, la care suntem supuşi zi de zi", se aude glasul lui Costel, care a aşteptat tramvaiul 16, în staţia Lacul Tei, în jur de 25 de minute.

Tramvaiul 16 a sosit în staţie după 30 de minute

simeon stalpnicul png

Gabriela s-a învoit de la serviciu din cauza faptului că îi era rău. Era albă la faţă şi abia se mai ţinea pe picioare. Cu toate astea, a fost nevoită să stea în staţia de tramvai, de data asta, 30 de minute. În condiţiile în care cei de la RATB ne-au declarat că în graficul oficial tramvaiul 16 ar trebui să vină la fiecare 12 minute.

simeon stalpnicul png

„În prezent, parcul circulant este adaptat cererii transportului corespunzător perioadei de vară. Odată cu începerea anului şcolar, numărul de vehicule va creşte pe toate traseele", ne-a precizat C-tin Tobescu, purtător de cuvânt la RATB. Surse din cadrul Regiei ne-au spus însă că problema e alta: 350 de tramvaie, autobuze şi troleibuze zac în depouri, pentru că nu sunt bani de reparaţii. În acest moment, circulă 800 de autobuze, 285 de tramvaie şi 176 de troleibuze.

Autobuzul 182 a sosit după 20 de minute

Autobuzul 182 şi-a făcut apariţia în staţia Maica Domnului după 20 de minute, iar în grafic apare că ar fi trebuit să ajungă din 10 în 10 minute. După ce că suntem nevoiţi să aşteptăm pe caniculă zeci de minute mijloacele de transport în comun, nici măcar nu avem condiţii în ele. Nu sunt dotate cu aer condiţionat, astfel că termometrul arăta, ieri, 35 de grade Celsius, la fel ca afară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net